10 lucruri pe care trebuie sa le faci NEAPARAT in timpul primei partide de amor cu iubitul/iubita

Ai decis să te dăruiești iubitului tău sau unui nou tip după ce nu ai mai fost de mult timp cu nimeni? Uite ce trebuie să știi ca experiența ta să fie una plăcută:

1. Protecția înainte de toate. Chiar dacă iei pastile, roagă-l să poarte prezervativ. Mai mult, vorbește cu el despre istoricul vostru sexual, ca să nu te trezești cu o boală cu transmitere sexuală.

CITESTE SI >>>

Greseli CAPITALE, pe care femeile le fac in timpul amorului

Minciuni pe care femeile le spun dupa o partida de AMOR

Cum iti dai seama daca o femeie a facut amor cu O SEARA INAINTE?

 

2. Așteptări realiste. S3xul devine mai bun cu timpul, când începi să-l cunoști mai bine și să devii confortabilă cu trupul lui. Așa că nu-ți fă griji – va fi mai bine în viitor.

3. Respiră. Prima dată, poate fi un pic dureros și extrem de stresant. Respiră adânc și relaxează-te.

4. Nu uita de preludiu. Bucură-te de toate mângâierile și săruturile care au loc înaintea penetrării. Sunt la fel de importante și frumoase.

5. Fii sigură că ești 3xcitată înainte. Nu numai că nu are rost să faci sex dacă nu vrei asta cu adevărat, ci și te ajută ca totul să fie mai puțin dureros. Ia un lubrifiant pe bază de apă, ca plan B.

6. Vorbește cu el. Spune-i ce îți place și ce nu – va dori să știe asta, fii sigură.

7. Nu presupune că e expert. Dacă sunteți amândoi la început, și el și-a luat toate informațiile din reviste și de la prieteni. Iar dacă are experiență, oricum fiecare individ e diferit. Va avea emoții ca totul să iasă bine.

8. Nu te aștepta la 0rgasm. Dacă se întâmplă, perfect. Dacă nu, nu te îngrijora – primele dăți sunt în general așa pentru că ai nevoie de timp să te simți confortabilă cu el.

9. Nu mima. Dacă o faci, doar o să te înșeli pe tine.

10. „El” nu funcționează. Ej@cularea prematură sau disfuncția erectilă e o problemă comună la bărbați , mai ales prima oară când sunt cu cineva. În timp, totul va fi bine.

 

Sursa: Ele.ro