PARENTING

15 fotografii care dovedesc din plin că tăticii sunt de gașcă! A cincea imagine te va face să râzi în hohote! Cum de s-a gândit la o asemenea grozăvie – GALERIE FOTO

A fi părinte este o mare responsabilitate, dar asta nu înseamnă că nu poate fi și distractiv uneori. Dincolo de tantrum-urile celor mici sau micile pozne pe care ai zice ca sunt programati sa le facă zi de zi, părinții pot să petreacă și momente grozave în compania piticilor lor.

De cele mai multe ori, când mamele părăsesc locuința și copiii rămân singuri cu tații lor, se dezlănțuie iadul. Nu este însă cazul acestor tătici, care știu cum să se organizeze, dar mai ales să se distreze cu copiii lor.

Urmăriți galeria foto de mai sus pentru a vă face o idee ce înseamnă să fii tătic de gașcă și să știi să profiți de fiecare situație care ți se oferă și s-o transformi într-un moment de distracție.

Sa crești copii este un lucru destul de dificil, așa că de ce să-l facem și mai dificil și să ne plângem de milă. Acești tați au înțeles că parenting-ul poate fi o noțiune amuzantă și distractivă.

Dincolo de pozele pe care le regăsiți în galeria foto, trebuie să știți că tații pot fi niște persoane foarte rsponsabile când vine vorba de creșterea copiilor. Deși nu e observă la tăticii din poze, mulți se implică activ în creșterea copiilor lor.

Comments

comments