INTERNATIONAL

Aici, SANII sunt mai periculosi decat ARMELE! Iata despre ce este vorba – FOTO

Cercetatoare si brand manager al website-ului Clinic Compare, Shreena Patel, atrage atentia ca sunt tari in lume in care expunere sanilor este interzisa in timp ce a purta o arma asupra ta este un gest perfect legal.

Shreena conduce o organizatie numite Free The Nipple care lupta impotriva cenzurii de acest gen. Activista a subliniat ca este incorect ca nuditatea sa fie interzisa si pedepsita, iar folosirea de arme-gest mult mai periculos pentru societate- sa fie o activitate permisa prin lege. Cel putin 17 tari permit acest lucru in detrimentul interzicerii nuditatii.

In acest sens, organizatia Free The Nipple marsaluieste pe strazi, femeile fiind dezgolite si aratandu-si sanii intr-un gest non-violent si in care nuditatea se estompeaza in contrast cu ideea marsului.

Shreena sustine ca a fost de-a lungul timpului tratata cu dispret si negativitate pentru initiativa sa si nu reuseste sa inteleaga de ce oamenii sunt gata sa permita sau sa asiste la acte de violenta si care pot pune viata in pericol si condamna nuditatea.

„Se pare ca a fi topless este pentru unii mult mai deranjant decat lucrurile care ameninta viata insasi”

Si pentru a intelege mai bine fenomenul, veti gasi in imaginea atasata masurile care se iau in unele tari pentru expunerea nuditatii in public.

Credeti ca masurile luate in unele tari pentru acest lucru sunt binevenite sau nu?

Comments

comments