IT&C

Chinezii au copiat un magazin Apple de la produse pana la design. GALERIE FOTO!

Ca in China se gasesc cele mai fidele replici ale unor produse cunoscute la nivel mondial, nu mai este deja o noutate. Ca in China a aparut primele replici ale iPhone-urilor sau iPad-urilor, nici asta nu mai este un lucru iesit din comun.

Ceea ce este insa un pic cam surprinzator, chiar si din partea chinezilor, este un intreg magazinul Apple Store copiat in cel mai mic detaliu dupa formatul original.

Atat de bine copiat, incat angajatii chiar cred ca lucreaza pentru Steve Jobs. Desigur, daca verifici pe internet, nicaieri nu vei gasi ca Apple are un magazin in provincia aproape necunoscuta din China, Kunming.

Cu toate acestea, o familie din SUA, aflata intamplator prin zona, a constat, la inceput cu bucurie, apoi cu stupoare, ca in acele locuri uitate de lume exista un magazin complet echipat cu produse Apple. Desigur, magazinul este o imitatie aproape perfecta a modelului de magazine Apple existente in toata lumea. In plus, pe rafturi se gaseau produse Apple , care cel putin la prima vedere pareau autentice.

Femeia scrie pe blogul personal ca odata intrata in magazin a observat mici diferente fata de Apple Store-ul clasic, cu toate ca angajatii aveau acelasi tip de tricouri si ecusoane la gat. Ceea ce i-a atras atentia femeii a fost scara in forma de spirala din magazin, care, desi exista si in magazinul original Apple, era construita mult mai bine decat cea din magazinul chinezesc. Totodata, inscrisurile de la intrare aveau ceva suspect, iar magazinul nu era vopsit corespunzator.

Comments

comments