Fără categorie

Inchiderea Megaupload.com creaza panica in online. Filesonic si alte servicii de file sharing isi inchid portile!

Dupa ce ca amatorii de continut multimedia piratat au ramas cu ochii in soare cand megaupload a fost inchis de autoritatile americane, un alt site de filesharing de pe net -un gigant am putea spune- Filesonic.com isi dezactiveaza serviciul de filesharing de teama sa nu pateasca la fel ca megaupload.com. Din pacate, nu e singurul. Peste tot in lume, toate siteurile de filesharing isi dezactiveaza cea mai importanta functie.

Practic aceste siteuri nu mai sunt bune de nimic. Fisierele pe care le urci la ei pot fi acum accesate doar de tine si nu pot fi sharuite catre altii.

Autoritatile americane au scos coltii la siteurile de acest gen care gazduiesc pe serverele lor tot felul de fisiere piratate. megaupload.com a fost o miscare desteapta. Fiind cel mai mare site de acest gen din lume, a creat panica pe piata.

Totodata, potrivit Reuters, Megaupload.com inregistra venituri de 175 milioane de dolari, in timp ce pierderile raportate de detinatorii drepturilor de autor sunt de 500 milioane de dolari.

Urmeaza siteurile de torente?

Comments

comments

Comments are closed.