3 metode de a scapa de MIROSUL NEPLACUT din zona intima! Functioneaza GARANTAT

Fiecare femeie are miros vaginal caracteristic, care este normal. Fiecare vagin miroase diferit, iar mirosul depinde de diverși factori, inclusiv de igiena personală, dietă, și hainele pe care le poartă. Cu toate acestea, în cazul unei infecții bacteriene sau fungice, mirosul devine mai puternic.

Acest lucru apare, de obicei, din cauza unei igiene deficitare sau a bolilor cu transmitere sexuală. Mirosul este însoțit frecvent de alte simptome, inclusiv roșeata, iritație și mâncărime.

CITESTE SI >>>

Cum sa scurtam perioada mentruatiei la 3 zile! Trucuri care functioneaza GARANTAT

Rana pe colul uterin poate provoca CANCER! Vezi care sunt simptomele! Poti sa ai si tu, fara macar sa stii

Ce lucruri ar trebui sa evite femeile cand sunt la menstruatie

3 moduri naturale cum de a scăpa mirosul din zona intimă

Un vagin sanatos este in mod normal acid datorită bacteriilor care trăiesc în mod normal în această zonă. Aceste bacterii mentin nivelurile normale ale pH-ului și protejează vaginul de infecții.

Jurnaliștii de la HealthyFoodTeam.com scriu că este recomandat să evitați folosirea de sapunuri dure când vă curățați zona intimă. Acești agenți de curățare pot afecta în mod negativ echilibrul normal al pH-ului și pot determina bacteriile să se răspândească.

De asemenea, ar trebui să încercați să urmați o dietă sănătoasă și echilibrată și să consumați multe lichide, dacă doriți să aveți un sistem reproductiv sănătos. Corpul vostru are nevoie să fie hidratat în mod corespunzător, în caz contrar nu va fi în măsură să elimine toxinele și bacteriile care pot provoca o serie de probleme de sanatate, inclusiv miros vaginal neplăcut.

În plus, este de o importanță vitală să practicați sexul protejat tot timmpul. Utilizarea prezervativelor vă va proteja de o serie de boli cu transmitere sexuală, cum ar fi herpes, sifilis, gonoree, Clamydia, sau HIV. De asemenea, ar trebui să faceți teste ginecologice in mod regulat.

Alegeti hainele cu atenție, deoarece anumite tipuri de tesatura poate crește umiditatea din cauza căldurii, creând mediul perfect pentru dezvoltarea bacteriilor. Vaginul ar trebui să rămână curat și uscat.

In plus, ar trebui să folosiți absorbante zilnice și tampoane în timpul menstruației. Daca nu sunteti la menstruație, evitați să folosiți tampoane sau boxeri, deoarece acestea păstrează căldura și umezeala, ceea ce poate duce, de asemenea, la infecții.

Cum scăpați de mirosul neplăcut din zona intimă foarte ușor

Spălături cu frunze de lamaie

Frunzele de lamaie sunt foarte bune pentru spalarea părților intime. Ele contin limonen, care are proprietăți antibiotice și antimicrobiene puternice și previne alergiile. De asemenea, este foarte eficient impotriva candidozei, vaginitei și leucoreei. Prin urmare, este cu siguranță cea mai bună alegere pentru înlăturarea mirosului neplăcut, dar și a mâncărimilor, când este vorba de o infecție. Nu în ultimul rând, frunzele de lămâie regleaza nivelul pH-ului.

Pentru a curăța zona intimă cu frunze de lămâie ar trebui să vă faceți următoarele:

Luați 10 frunze de lămâi și spălați-le bine. Zdrobiți frunzele și puneți-le într-un pahar cu apă. Amestecați-le și apoi fierbeți-le. De îndată ce apa devine verzuie, scoateți-le din apa clocotită. Lăsați-le să se răcească și strecurați lichidul. Folosiți apoi apa pentru a spala vaginul. În cazul în care vă simțiți inconfortabil după spălarea cu această apă, clătiți cu apă de la robinet, dar evitați să folosiți săpunul.

Asigurați-vă că apa nu este prea fierbinte înainte de a o utiliza. Ar trebui să fie călduță, și ar trebui să fiți sigure că nu sunteți alergice la amestec. Se repetă procedura de mai multe ori pe săptămână, iar în curând mirosul neplăcut și mâncărimea vor dispărea.

Spălături cu oțet de mere

Otetul de mere este foarte eficient în tratarea infecțiilor vaginale. El are proprietati naturale antifungice si antimicrobiene si are un efect terapeutic. Oțetul de mere are capacitatea de a elimina mirosul vaginal și de a a echilibra nivelul pH-ului.

Veți avea nevoie de 3 cesti de otet de mere și de apa calda. Umpleți cada cu apă caldă și adăugați oțetul. Stați in cadă timp de 20 până la 30 de minute. Repetați procedura de 3-5 ori în cazul în care mirosul este prea puternic.

Iaurt

Iaurtul este, de asemenea, foarte eficient pentru curățarea delicată a zonelor intime. Puneți un sfert sau jumătate de cană de iaurt intr-un vas, apoi înmuați un tampon de bumbac în iaurt, până când acesta se absoarbe bine. Aplicati iaurtul pe zona intimă prin frecare ușoară. Permiteti-i sa actioneze pentru cateva minute si apoi clătiți cu apa. Uscați apoi zona cu un prosop. Repetați procedura de 3-4 ori pe zi. Asigurați-vă că nu sunteți alergice la produsele lactate înainte de a utiliza iaurtul.

Dacă nici unul dintre aceste remedii nu ajuta la eliminarea mirosului neplăcut sau la senzația de iritare, ar trebui să consultați totuși medicul ginecolog.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger