PARENTING

Mama a refuzat să-i taie nou-născutului cordonul ombilical după naștere. Ce s-a întâmplat cu bebelușul

O româncă stabilită în provincia Udine, din nordul Italiei, a refuzat după nașterea bebelușului să-i fie tăiat cordonul ombilical.

O astfel de practică a fost utilizată pentru prina oară în 1974, în California și poartă numele de „Lotus Birth”. Aceasta presupune lăsarea cordonului ombilical intact, astfel ca bebelușului să rămână conectat de plancentă, până când cordonul se desprinde de la sine.

CITESTE SI >>> 

A mers să-și învelească bebelușul peste noapte, însă când i-a atins mânuța, ceva incredibil s-a petrecut. A repetat mișcarea, iar reacția a fost aceeași – VIDEO

De ce betele de acadea au o gaura la capat: Ciudatenia din produsul preferat al copiilor! Nu stia nimeni asta pana acum

Atenție părinți! O plantă, care se raspandeste, ca focul poate provoca afectiuni GRAVE copiilor. Se gaseste peste tot in natura

Nu există nicio informație care să dovedească faptul că această practică are beneficii pentru nou-născut, singura motivara a ei fiind cea spirituală.

Dimpotrivă, medicii specialiști în obstetrică și ginecologie atrag atenția că rămânerea bebelușului atașat prin cordonul ombilical de placentă poate duce la infecții ireversibile.

Copilul începuse să dea semne de suferință, motiv pentru care medicii au alertat autoritățile. La fața locului s-a deplasat procurorul Antonio De Nicolo, care a dispus continuarea procedurilor medicale.

„Semn de tristețe al timpurilor, care arată la ce stadiu a ajuns medicina defensivă”, a declarat procurorul.

Comments

comments