6 paraziti terifianti care si-au facut casa in corpul oamenilor! Al 5-lea te va ingrozi

Un tip a mancat sushi si sashimi care s-a dovedit ulterior ca erau infestate cu viermi lati. Viermii s-au transferat in corpul sau, pe care l-au transformat in gazda.

O radiografie pe care si-a facut-o dupa ce a simtit ca se simte rau i-a socat pe medici. Practic viermii se impanzisera in tot organismul.

Dupa intoarcerea dintr-o calatorie exotica, in Bali, un barbat a descoperit la o saptamana distanta ca un paianjen dubios traieste sub pielea lui. A intrat in piele printr-o cicatrice cauzata in urma unei operatii mai vechi. Urma de pe piele este creata de traseul paianjenului pe sub piele.

Aaron Dallas s-a ingrozit cand a simtit ca se aud zgomote ciudate in capul sau. Parca auze o voce sinistra care susotea incontinuu. Si ca lucrurile sa fie si mai infricosatoare simtea ca ceva se misca prin cap. Doctorii au descoperit ca avea o colonie de larve. Un vierme depusese oua chiar in scalpul barbatului

Matthew O’Donnell este un alt individ care a avut o experienta neplacuta. In urma unei excursii exotice s-a trezit cu un paduche dintr-o specie foarte periculoasa s-a prins de piciorul sau si a depus zeci de oua in pielea sa. Acest tip de paduche sunt extrem de periculos. Femelele se agata de pielea umana si depun oua, iar tesutul in acea zona este distrus

P.K. Krishnamurthy din India a descoperit ca, ceea ce initial credea ca este o infectie banala la ochi, era de fapt un vierme de cativa centimetri care se plimba nestingherit prin interiorul corneei sale.

Un barbat din China a observat la un moment dat niste pete mici si umflate la nivelul pielii. Acestea au inceput sa se inmulteasca asa ca a mers la medic. S-a ingrozit cand a aflat ca in piele avea un parazit care ii manca pielea, la propriu.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger