Tips&Tricks

Lucruri pe care un barbat ar trebui sa le stie despre corpul unei femei, inainte de a incepe o relatie

Relatiile dintre barbati si femei si modul in care acestia se percep unii pe ceilalti sunt acele lucruri care contribuie la atractia miraculoasa dintre cele doua sexe.

Cu cat misterul este mai prezent in modul in care ce doi parteneri se percep unul pe celalalt, cu atat pasiunea este mai mare, spun tinerii implicati in relatii, in timp ce cuplurile casatorite sustin ca atractia si implicit dragostea se bazeaza pe lucruri mult mai palpabile, dincolo de mister si dorinta de a cunoaste.

Insa un lucru este mai mult decat clar: femeile sunt mult mai complicate decat barbatii, iar masculii fac eforturi pentru a incerca sa le inteleaga pe femei.

Iata cateva lucruri despre femei pe care barbatii ar trebui sa le stie inainte sa se aventureze intr-o relatie pe care si-o doresc serioasa.

  1. Simtul mirosului este mai dezvoltat decat la barbati, iar mirosul este strans conectat cu sentimentele sale si pasiunea.

Daca ceva o atrage in mod instant la barbati, va mirosi numaidecat acest lucru! Nasul ei stie mai bine acest lucru!

  1. Femeile isi solidifica relatia in urma unor discutii intime legate de menstruatie.

Poate nu discutii neaparat legate de menstruatie, dar orice subiect care poate fi greu abordat de obicei. Simte ca ii impartasi partenerului orice despre ea si o face sa aiba incredere in el. Cel putin asa arata un studiu efectuat in 2012.

3. Imbratiseaz-o sa-i castigi increderea

O imbratisare de 15 secunde ii schimba parerea despre tine si o face sa aiba mai multa incredere in tine, chiar daca te-a cunoscut de putin timp.

4. Femeile se folosesc de ambele parti ale creierului atunci cand asculta pe cineva

…spre deosebire de barbati, care folosesc doar partea stanga. Asa ca, spunandu-i lucruri interesante o vei cuceri si mai mult. Poti foarte usor sa cazi in capcana excesului de zel si straduindu-te sa-i spui lucruri interesante o poti face sa dea bir cu fugitii.

5. Unul dintre sani este mai mare decat celalalt…fara exceptie!

Sigur, diferentele sunt mai mici la unele femei, mai mari la altele. Cert este ca daca diferenta este vizibila, ar fi bine sa nu holbam ca prostii, in timp ce ea se dezbraca in fata noastra pentru ca am putea s-o facem sa simta stanjenita.

6. Inainte de a fi insarcinate, diametrul uterului lor nu depaseste 5 centimetri.

Dupa nastere, acesta se lateste atat de mult incat prin el poate trece lejer un omulet de om. Asa ca nu subestima capacitatea organelor lor de reproducere

Comments

comments