7 lucruri pe care barbatul si le doreste, de fapt, in timp ce face dragoste

Sunt lucruri pe care femeile le pot intui foarte usor in ceea ce priveste dorintele pe care barbatii le au in timpul unei partide de amor, altele raman ascunse de intentiile sale.

Cert este ca, de multe ori, femeile au tendinta de a supra-evalua momentul in sine si, de multe ori, ajunge sa se straduiasca atat de mult ca totul sa fie perfect incat ajunge sa esueze lamentabil.

Iata mai jos 7 lucruri pe care barbatii si le doresc in pat, cu adevarat

1. Femeilor le este teama ca nu se pricep la s*x oral pe cat ar trebui. Cert este ca oricat de putin experimentate ati fi la acest capitol, barbatii sunt fericiti sa le lase sa incerce… si sunt atat de bucurosi cand constata ca gura lor este aproape de instrumentul lui de joaca. Cum practica ne face sa devenim experti si barbatii se bucura cand observa ca femeile se straduiesc.

2. Siguranta de care el da dovada in pat le intimideaza pe multe femei. Adevarul este ca totul e de fatada…Barbatii de mult ori afiseaza o anumita atitudine fata de femei doar pentru a le impresiona. Ei sunt, de fapt, la fel de nesiguri pe ei in timpul sexului ca si femeile, astfel ca ncurajandu-i si complimentandu-i este exact ceea ce vor sa auda.

3. Barbatii adora situatiile in care femeile preiau controlul si aleg pozitiile. Nu este nimic mai excitant decat o femeie sigura pe ea care stie cum sa incinga atmosfera.

4. Barbatilor nu le place zgomotul in exces in timpul partidei de amor. Spre surprinderea femeilor, barbatii nu sunt prea incantati de gemetele stridente care ar putea sa sugereze o placere falsa. Cu toate acestea, nu sunt incantati nici de linistea deplina din timpul actului. Cea mai buna este calea de mijloc. Femiele nu ar trebui, asadar, sa exagereze cu expresiile fetei si gemetele, dar nici sa se autocenzureze.

5. Masculii sunt innebuniti dupa femeile care isi fac timp sa se dichiseasca inainte de actiune. De aceea se dau in vant dupa modelele care prezinta lenjerie intima. Nu trebuie ca femeia sa arate ca un model Victoria s Secret pentru a se aranja si a se stradui sa fie sexy. Cu siguranta ca barbatii vor aprecia efortul si il va recompensa.

6. Imbogatirea conexiunii sexuale si diversificarea pozitiilor, dar si a locurilor in care fac dragoste duce la solidificarea unei relatii in care barbatul este dispus sa comunice liber si sa-si exprime mult mai deschis sentimentele. Cititi cat mai multe articole despre subiect sau chiar cumparati o carte de acest gen care sa va ajute.

7. Sexul in dus este cea mai buna metoda de a experimenta lucruri noi. Barbatii sunt innebuniti dupa aceasta experienta umeda, in care corpurile voastre se conecteaza mult mai bine.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger