Sanatate

7 lucruri pe care le folosesti in casa si care sunt CANCERIGENE! UITE ce te UCIDE incet si sigur

Pentru a asigura un mediu de viață sănătos pentru familia noastră, avem nevoie de o casă sănătoasă, care să fie ferită de toxine. Dacă doriți ca locuința să fie sănătoasă și fără toxine, iată o lista de lucruri pe care ar trebui să eliminați din casă.

Multe produse pe care le folosim zi de zi conțin substanțe toxice pentru organismul uman, iar expunerea îndelugată la ele poate provoca afecțiuni asupra organismului sau chiar cancer.

CITESTE SI >>>

DESCOPERIREA SECOLULUI: Leacul pentru CANCER vine din Cuba şi costă numai 1 DOLAR!

METODA SIGURĂ prin care îţi poţi da seama ce CARNE este CANCERIGENĂ. MARE GRIJĂ dacă vezi ASTA pe etichetă

Adevaratul motiv pentru care sunt tinute secret potentialele leacuri naturiste pentru cancer!

Lucruri din casa ta care sunt cancerigene

Tigaia de aluminium non-aderentă

Cu toții avem în casă astfel de tigăi! Tigaia antiaderentă a apărut în urmă cu 40 de ani. Cu toate că sunt într-adevăr folositoare, tigaile de acest fel sunt foarte nesănătoase. Materialul său antiaderent, care impiedică alimentele să se lipească de aluminium, când sunt gătite, este realizat din politetrafluoretilenă, o substanță care eliberează toxine care s-a dovedit că pot dăuna sănătății noastre, provocând insuficința dezvoltări normale a unor organe și chiar cancer, după cum precizează HealthyFoodTeam.com

În loc să folosiți tigăi de acest tip, care prin încălzirea materialului anti-aderent pot să elimine substanțe toxice, este mai indicat să folosiți tigăi de inox, fonta sau aluminiu.

Produse pentru curatare convențională

Agenții de curățare din produsele de pe piață conțin adesea substante chimice toxice, cum ar fi amoniacul, un iritant foarte puternic, care poate afecta ficatul si poate provoca leziuni renale, sau înălbitor care pot arde pielea și ochii sau irita plămânii.

Substanțele de curățat cuptoare, de asemenea, pot declanșa arsuri chimice și eliberarea de gaze toxice care distrug plămânii.

Încercați mai bine să folosiți produsele de curățare non-toxice, sau produse de curățat de casă cu bicarbonat de sodiu si otet.

Odorizantele de cameră

Multe efecte negative sunt legate de aceste odorizante. Aceste produse toxice pot cauza probleme respiratorii, probleme ale aparatului reproducător, malformații congenitale, iar studiile recente au arătat că pot fi incriminate și pentru apariția unor forme de cancer de san, boli de inima și diabet.

În loc să vă parfumați casa cu aceste odorizante, mai indicat ar fi să deschideți cât mai des ferestrele, să folosiți purificatoare de aer, sau să căutați originea mirosului neplăcut și să-l îndepărtați. Înlocuiți, de asemenea, odorizantele de cameră cu uleiuri volatile, naturale.

Produsele antibacteriene

Cu toate că aceste produse sunt prezentate ca fiind benefice împotriva bacteriile, ele au în compoziție substanțe care pot să dăuneze organismului uman, în special asupra copiilor.
De aceea, cel mai sănătos obicei este de a vă spăla mâinile cu multă apă și săpun cât mai des.

Plasticul

Un produs chimic cunoscut sub numele de BPA (Bisfenol A) este inclus în producția celor mai multe sticle de plastic. Dacă este expusă la căldură, o sticlă de plastică poate elibera mai rapid în apă substanța incriminată de favorizarea canecrului la plămâni, BPA.

Folosiți mai degrabă sticlele clasice sau cele de aluminium

Detergentii si sapunurile parfumate

Știați că 95% din substanțele chimice din produsele de curățenie parfumate sunt fabricate din produse petroliere. Multe dintre aceste substanțe chimice cauzează cancer, malformații congenitale și afecțiuni ale plămânilor.

Uitați de parfumurile pregnante din produsele de curățenie, săpunuri sau detergenți clasice. Căutați să cumpărați din comerț, acele săpunuri create din produse naturale: ele sunt în număr destul de mare pe piață.

Becurile economice (CFL)

Este adevărat că becurile economice de tipul Compact Fluorescent Light consumă mai puțină energie electrică, dar ar trebui să le evităm, deoarece acestea conțin mercur. Dacă utilizați aceste becuri, acestea ar trebui să fie depozitate după folosire într-un loc special amenajat, pentru că degajarea substanțelor sale în atmosferă este foarte periculoasă pentru organism.
Luați în considerare folosirea becurilor clasice sau a celor pe leduri, care sunt la fel de eficiente.

Comments

comments