A anuntat pe Facebook ca este insarcinata! Ce a urmat este greu de imaginat

Totul a inceput in momentul in care o tanara a anuntat pe Facebook ca este insarcinata. Ea si-a postat o fotografie in care tine in mana un test de sarcina. Atunci, totul a iesit la iveala!

Insa ceea ce parea un mesaj care sa bucure pe toata lumea a venti cu o dezvaluire la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Printre felicitarile firesti venite de la prieteni, tanara a primit si un comentariu care avea sa-i schimbe viata.

 

Unul dintre colegii ei de munca i-a scris:

„Felicitari, Christina. Stiu ca tu si Mark veti fi foarte fericiti. Sper ca macar acum, cat esti insarcinata vei inceta sa-mi mai trimiti poze cu sanii taide fiecare data cand devii excitata. Sper ca vei inceta sa mai vii la mine in birou sa-mi oferi favoruri sexuale, doar pentru ca m-am culcat cu tine in timp ce eram foarte beat in delegatia aia. O mare greseala! Dar asta s-a transformat cumva intr-o obsesie nebuna care mi-a distrus viata. Nu mi-a placut cand m-ai sunat acasa sau ca mi-ai trimis niste mesaje pe care le-a ascultat si fiica mea. Greseala pe care am comis-o cu tine m-a costat casnicia. Ma rog ca acest eveniment sa incheie psihoza pe care ai dezvoltat-o in legatura cu mine. Spre, de asemenea, ca sotul tau este indeajuns de destept sa fi stiut deja ca acesta poate fi copilul oricui!”

 

 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger