Dragoste si Sex

A aparut un nou „tip de amor”! Uite de ce toate femeile vor sa-l practice

A aparut un nou tip de sex pe care tot mai multe femei incep sa-l practice, lasand in urma contactul intim clasic. Care este amploarea sa pe viitor si consecintele sale, este poate inca devreme sa stabilim…

Un nou tip de activitate intimă a ajuns în atenția oamenilor de știință, după ce a luat o amploare extraordinară la nivel global.

surpriza-1381407098

Asociația Suedeză pentru Egalitatea Sexualității a adoptat termenul Klittra pentru a descrie o activitate sexuala practicata intre femei.

„Analizând cu atentie subiectul, vei vedea ca societatea nu se asteapta ca femeile sa aiba acelasi tip de dorinte intime si sa se simta la fel de stimulate ca barbatii. In consecinta, nici nu prea exista termeni care sa descrie ce pot face in dormitor sau in intimitate, singure sau in pereche. De aceea, am oficializat cuvantul Klittra”, a spus un reprezentant al Asociatiei.

Termenul face astfel referire la autosatisfacerea feminina si a fost acceptat de Consiliul Longvistic Suedez si introdus in lista de termeni noi ai anului 2015.

În consecință, Klittra descrie tehnicile prin care femeile isi pot provoca singure placere. Termenul a fost introdus si pe fondul teoriei medicale potrivit careia autosatisfacerea are efecte benefice asupra sanatatii.

CITESTE SI >>>

Ce se intampla cu barbatii care se AUTOSATISFAC zilnic

INCREDIBIL! O femeie din patru FACE ASTA in pat, iar barbatii nu-si dau seama

Ce se intampla, de fapt, in organism in timp ce faci dragoste

Comments

comments