INTERNATIONAL

A bătut-o până a băgat-o în comă, apoi a aşezat-o pe canapea. Un selfie a salvat-o de la moarte – FOTO SOCANT

Șocant! O femeie a fost bătută atât de rău de concubinul ei, încât a intrat în comă. Victima spune că a fost salvată cu ajutorul unui banal selfie.

Colleen Higgins a fost bătută crunt și lăsată să moară cel care credea că îi este iubit. Femeia s-a trezit cu leziuni cerebrale severe, după ce  bărbatul a bătut-o de față cu cei doi copii. Coleen a fost nevoită să-și facă un selfie, pentru a putea să-și dea seama de starea în care se află. Era într-o stare deplorabilă, dar nu-și mai amintea nimic din ce s-a întâmplat!

Apasa next pentru a vedea urmatoarea poza din galerie

„Nu aveam idee ce s-a întâmplat, în momentul în care m-am trezit pe canapea, având dureri oribile. Aproape că nu-mi venea să cred că el era cel care mi-a făcut asta, rănile mele erau îngrozitoare”, a declarat Colleen.

După bătaia cruntă, femeia s-a ales cu leziuni pe creier, osul obrazului rupt, iar craniul i-a fost fracturat, afectându-i auzul uneia dintre urechi. Bărbatul i-ar fi spus femeii că a căzut pe scări.

Colleen a luat telefonul mobil și și-a făcut o poză cu ajutorul căreia a realizat că ceea ce pățise nu era deloc o căzătură pe scări. Femeia fusese bătută crunt, dar din cauza leziunilor cerebrale nu-și amintea nimic.

De-abia după an de la abuz, Colleen a găsit curajul să povestească ce i s-a întâmplat, iar acest lucru cu scopul de a le avertiza pe celelalte femei.

„Mă trata de parcă aș fi fost o prințesă, era iubitul model. Știam că fusese acuzat în trecut că bătuse femei, dar credeam că relația noastră e diferită. După 18 luni comportamentul lui s-a schimbat, a devenit agresiv și mă controla mereu. Apoi am aflat că mă înșela și l-am părăsit. Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că m-am trezit cu o durere oribilă în tot corpul. Tot ce puteam să văd era sânge și am știut că trebuie să ies din casă.

Tocmai ieșisem dintr-o comă de 2 zile, dar el spunea că sunt bine. Mi-am sunat mama și când a venit și m-a văzut m-a dus la spital. Eu chiar cred că m-ar fi lăsat să mor. Dar am supraviețuit și vreau să le avertizez pe toate femeile care ar putea să fie în aceeași situație: dacă vedeți semne de agresivitate, luați măsuri”.

Sursa: Mirror.co.uk

Comments

comments