Sanatate

A baut intr-o zi 3 cesti de cafea! Uite ce s-a intamplat cu sanii ei! Specialistii sunt ULUITI

Potrivit unui studiu realizat recent de un grup de cercetători s-a descoperit că 3 cești de cafea consumate zilnic au un rezultat neașteptat asupra sânilor femeilor.

Studiu arată că doar 3 cesti de cafea pe zi poate face sânii femeilor să se micșoreze! Incredibil, nu? Rezultatele studiului au fost efectuate după participarea a aproape 300 de femei care au fost chestionate.

CITESTE SI >>>

Cum arata tanara care sustine ca are sanii atat de mari incat i-au distrus viata. „Oricum m-as imbraca arat ca o actrita de filme pentru adulti”

Fa asta cel putin o data pe saptamana pentru a avea sani perfecti

Metoda bizară de MĂRIRE A SÂNILOR. Tailandezele o practică cu succes. VEZI VIDEO!

Femeile au fost chestionate cu privire la mărimea sânilor lor și au fost întreabate câte cești de cafea beau, de obicei, în fiecare zi.

Cercetatorii au descoperit ca doar 3 cești de cafea pe zi, sunt mai mult decât suficiente pentru micșorarea sânilor. Au descoperit, de asemenea, că efectele efectele cresc în funcșie de cantitatea de cafea băută.

Grupul de cercetători a spus că există relație între consumul de cafea și sânii mai mici.

Helena Jernstroem, profesor în oncologie experimentală la Universitatea din Lund, Suedia, a declarat că consumul excesiv de cafea poate avea efecte majore asupra marimii sanilor.

Helena spune ca femeile care beau cafea nu ar trebui să fie îngrijorate, deoarece sanii lor nu se vor micșora peste noapte, însă într-adevăr, o cantitate mai mare de cafea poate să determine micșorarea sânilor.

Cu toate acestea, iubitoarele de cafea nu ar trebui sa renunte definitiv la placerea lor zilnica, ci sa o consume cu moderatie. Si asta pentru ca bautura lor preferata are capacitati extraordinare de combatere a cancerului mamar, potrivit Csid.ro.

Comments

comments