Sanatate

A fost diagnosticat cu CANCER LA OCHI, dupa ce a facut asta in fiecare seara, inainte de culcare

Un bărbat în vârstă de 40 de ani s-a trezit într-o zi cu ochii inflamați. Speriat, s-a prezentat la medic, crezând că este o afecțiune gravă. Medicul l-a liniștit spunându-i că este doar o iritație trecătoare, cu toate că afecțiunea reală a bărbatului s-a dovedit a fi alta.

Ulterior, când bărbatul a văzut că nu scapă de inflamație s-a prezentat din nou la spital, de data asta descoperindu-se că suferă de o boală rară: cancer la ochi

CITESTE SI >>>

DESCOPERIREA SECOLULUI: Leacul pentru CANCER vine din Cuba şi costă numai 1 DOLAR!

Bautura alcalina care OMOARA celulele canceroase

Adevaratul motiv pentru care sunt tinute secret potentialele leacuri naturiste pentru cancer!

Diagnosticat cu cancer la ochi din cauza unui lucru pe care il facea noaptea

Multe studii au demonstrat că telefoanele mobile pot afecta ochii. Lumina ecran afectează retina si in acest fel dăunează sănătății ochilor. Ne expunem unui risc mai mare dacă folosim în mod regulat telefonul mobil în modul de iluminare scăzută. Cel puțin acestea sunt rezultatele analizelor, potrivit HealthyFoodTeam.com

Lumina este îndreptată direct spre ochi , caeștia devenind uscați. Uscarea ochilor determinată de lumină poate duce în timp la cancer sau la orbire.

Când bărbatul i-a spus medicului că folosește aproape întotdeauna telefonul mobil său înainte de a merge la culcare, doctorul i-a spus că acest obicei este probabil cauza cancerului apărut la ochi.

Din nefericire, acest tip de cancer nu poate fi încă tratat. Medicina moderne nu a găsit încă leacul pentru acest tip de problemă medicală și de aceea trebuie să fim mai atenți atunci când folosim smartphone-urile noastre.

Comments

comments