A iesit la alergat, dar acum SE LUPTA PENTRU VIATA SA! Motivul te va soca

De multe ori oamenii se pot afla în situații periculoase, fără să bănuiască acest lucru. Exista locuri sau circumstanțe care sunt mai periculoase decât altele, cu toate că lucruri îngrozitoare se poate întâmpla oriunde.

Două tinere au ieșit într-o zi la alergat prin cartierul unde locuiau. La doar câteva ore distanță cele două se luptau pentru viața lor….

CITESTE SI >>>

Isterie pe internet! Uite ce fac tot mai multe femei cu sanii

Cercetatorii rusi au descoperit cum sa elimine stratul de piele neagra de pe oamenii din Africa

6 paraziti terifianti care si-au facut casa in corpul oamenilor! Al 5-lea te va ingrozi

Povestea acestor două alergătoare ne arăta cum un loc care la prima vedere este sigur, se poate transforma în ceva terifiant.

Isabella George în vârstă de 19 ani, Rebekah Forgery în varsta de 20 de ani, au ieșit la alergat într-un cartier din oraselul Carrol County din Indiana, SUA. În timp ce alergau, cele două au fost atacate cu brutalitate de un grup de câini pitbull, potrivit DailyMail.co.uk.

Una dintre victime a ajuns la spital în stare critică cu jumătate de scalp sfâșiat, în timp ce cealaltă s-a ales cu numeroase plăgi adângi pe tot corpul. Lupta cu câinii feroce a durat jumătate de oră, timp în care nici măcar proprietarul câinilor nu a putut să-i oprească.

Scena terifiantă s-a încheiat când un bărbat cu un camion a trecut prin zonă și a ambalat motorul atât de tare, încât câinii speriați s-au retras.

George and Forgey were only saved when a motorist drove at the dogs and hauled the women into her truck

George was bitten from head to toe but suffered less severe injuries than her cousin, who is in intensive care

Shena George, Isabella's mother and Forgey's aunt, said: 'Rebekah has 75 per cent of her scalp removed. She will not be able to grow her hair back. I didn't know if Rebekah would make it'

Comments

comments

Author: johnyhilfiger