Tips&Tricks

A inmuiat niste hartie igienica in otet si a bagat-o in marginea wc-ului! Motivul e GENIAL

Probabil una dintre cele mai nesuferite lucruri pentru o femeie este curățarea toaletei. O treabă nesuferită, murdară și greu de rezolvat. Vestea proastă este că ea trebuie curățată, indiferent de cât de greu ar fi.

Vestea bună este că există câteva trucuri geniale pe care le putem folosi în curățarea băii și unele dintre ele pot să ne salveze de mulți nervi și multă bătaie de cap.

CITESTE SI >>>

Motivul SOCANT pentru care nu ar trebui NICIODATA sa fierbi DE DOUA ORI aceeasi apa!

A pus 4 felii de rosie intr-un ghiveci plin cu pamant! Ce s-a intamplat dupa 10 zile e incredibil – VIDEO

Si-a pus bicarbonat de sodiu in sampon! Motivul te va face sa incerci si tu diseara

Astfel, data viitoare când curățați toaleta încercați să folosiți oțet. Este o metoda ecologică, care ucide bacteriile, microbii, mucegaiul și depuneri de calcar.

Incepe prin a scaote capacul rezervorului cu apă a wc-ului, unde veți turna cam jumătate de litru de oțet. Continuați curățând tot vasul de toaletă cu o perie înmuiată în oțet. Înmuiați apoi niște hârtie igienică în oțet și introduceți-le pe marginea interioară a toaletei lăsându-le să stea acolo timp de câteva minute, în timp turnați oțet în wc și curățați.

Scoateți apoi hârtia igienică din marginea wc-ului și curățați interiorul cu o periuță de dinți veche înainte de clătirea finală.

După clătirea cu apă, wc-ul vostru va sclipi de curățenie, iar mirosurile neplăcute vor dispărea în întregime împreună cu bacteriile, microbii și depunerile d ecalcar.

Pentru alte trucuri folositoare în curățarea băii, urmăriți clipul de mai jos și nu uitați să DISTRIBUIȚI articolul pentru a afla și prietenii voștri aceste trucuri geniale!

Comments

comments