PARENTING

A intrat in baie si si-a gasit fetita asa! Cand si-a dat seama ce facea…are doar 3 ani!!!

Mămica unei fetițe din SUA a intrat în baie și a surprins-o pe fetița ei stâng cocoțată pe vasul de toaletă. I s-a părut amuzantă ipostaza, așa că a luat telefonul mobil și a decis să o pozeze. 

Ulterior mămica a aflat adevăratul motiv pentru care fetița a făcut acest gest și a pus fotografia pe Facebook, alături de un mesaj dur adresat clasei politice.

Ce făcea, de fapt, fetița în baie? Este vorba mai exact de un exercițiu pe care l-a învățat la grădiniță.

Copiii din SUA fac la școală simulări pentru atacuri armate. Din cauza faptului că au fost foarte multe astfel de atacuri în ultimul timp, cei mici sunt învățați de cadrele didactice încă de la vârste fragede ce trebuie să facă dacă o persoană înarmată intră în școală și începe să tragă la întâmplare.

Fetița se pare că a învățat că, în caz de atac armat, trebuie să se ascundă în toaletă, într-una dintre cabine, și să se urce cu picioarele pe vasul de toaletă, astfel încât criminalul să nu-i vadă picioarele.

”A dispărut toată inocența pe care credeam că o are copilul meu la trei ani. Domnilor politicieni, uitați-vă la asta. Acesta e copilul vostru, aceștia sunt copiii voștri, strănepoții voștri și generațiile viitoare. Își vor trăi vieților și vor crește în această lume în funcție de deciziile voastre. Au abia trei ani și deja știu să se ascună în toaletă și să se urce pe vasul de WC. Nu știu ce le va fi mai greu: să stea nemișcați mai mult timp sau să-și țină echilibrul și să nu cadă…”

Comments

comments