BIZAR

A mers la medic, din cauza durerilor. Ce a aflat dupa ce si-a facut analizele, i-a ingrozit: Ce se intampla cand femeia dormea

O femeie din marea Britanie a avut parte d eo experiență șocantă de care își va aminti probabil toată viața. Michelle Barrow a aflat cauza durerilor sale de burtă, când a mers, din întâmplare la un consult ginecologic.

Femeia a vrut să-și facă analizele de rutină, când i s-a plâns medicului ca simte o durere constantă la nivelul abdomenului. Bănuind că ar putea fi vorba de un chist ovarian, medicul i-a făcut o examinare mai amănunțită.

Când a aflat ce avea pacienta în interiorul ei, nici lui nu i-a venit să creadă.

Deși a crezut la prima vedere că sunt resturile unui tampon, medicul a încercat să le scoată. De-abia atunci a observat ce era: un ghemotoc de păr.

În momentul acela, Michelle și-a dat seama ce se întâmplase. Părulsemăna cu blana uneia dintre pisicile pe care le avea acasă. A fost contrariată de această veste, neștiind că pisicile pot provoca astfel de probleme de sănptate.

Michelle a postat apoi pe internet întreaga poveste, menționând că ea și iubitul ei dorm în pat cu pisicile. Astfel, părul pe care acestea îl elimină periodi au ajuns cumva pe lenjeria intimă a celor doi sau chiar pe părțile intime.

După aflarea veștii, femeia a decis sănu mai doarmă cu pisicile în pat și schimbă așternuturile mult mai des.

Sursa: DailyMail.co.uk

Comments

comments