A pus 3 lamai taiate pe noptiera unde doarme! Acest truc ITI VA SCHIMBA VIATA, fie ca iti vine sa crezi sau nu

Mulți oameni nu cred în energie negativă și pozitivă și cât de mult aceste energii influențează calitatea vieții. Adevărul este că energia negativă poate afecta sănătatea, relațiile cu ceilalți și prosperitatea noastră și a familiei noastre.

Chiar dacă toți am fost învățați să analizăm lucrurile după ceea ce este evident și să creadem numai în ceea ce putem înțelege și verifica, puterea de gândire pozitivă acționează într-un mod cu totul incredibil asupra noastră și ne poate schimba viața.

CITESTE SI >>>

Daca aveti aceste 2 gauri pe spate sunteti o persoana speciala! Iata de ce

A pus doua bucati de COAJA DE BANANA sub ochi! Dupa cateva minute, ceva INCREDIBIL s-a intamplat

A desenat un V pe sani! Ce a urmat este o lucrare de GENIU! O sa vrei sa faci si tu asta

Dacă doriți să va îmbunătățiți calitatea vieții, aveți nevoie să lăsați energia pozitiva să intre în casa voastră, iar în acest articol vă vom arăta cum puteți face acest lucru.

Un truc simplu vă poate umple casa cu energie pozitiva si tot ce aveți nevoie pentru a-l pune în practică sunt câteva lămâi verzi proaspete și nimic mai mult. Lamaile sunt benefice pentru starea generala de sanatate si pot ajuta la tratarea multor afecțiuni, însă ele pot fi benefice și din punct de vedere energetic.

Lămâile neutralizează energia negativa, restabilește armonia și stimulează prosperitatea!  Iată cel mai simplu mod în care puteți beneficia de puterea extraordinară a lămâilor.

Cel mai simplu mod este de a așeza 3 lămâi în întreaga casă, în camere diferite și să le înlocuiți când încep să treacă de la culoarea galbenă la cea neagră.

De asemenea, puteți fierbe coaja în apa de ploaie, apoi puteți să inhalați vaporii. După ce ați terminat, luați cojile oriunde veți merge, întrucât acestea vor absorbi energia negativă, potrivit MindBodyGreen.com.

Luați un bol de ceramică sau de lut și umpleți-l cu orez. Puneți apoi 9 lămâi deasupra orezului, 8 lămâi pe margine și una în centru, apoi puneți vasul deasupra frigiderului. Puteți folosi, de asemenea, suc de apă și lămâie într-un flacon de spray și să pulverizați acest amestec prin casă, mai ales în colțuri. Aceasta va elimina toată energia rea și va umple casa cu pozitivitate, după cum precizează HealthyFoodTeam.com.

Dacă doriți ca să atrageți dragostea în casa voastră și în suflet, puneți un bol cu ​​3 lămâi pe noptiera de lângă patul unde dormiți. Schimbați-le atunci încep să se înnegrească.

Pentru a curăța casa de energia negativă puneți o lămâine tăiată în 4 bucăți pe o farfurie și presărați peste ea sare. Se pune bolul sub pat, înainte de a merge la culcare. Dacă nu poate fi pus sub pat, așezați-l cât mai aproape de voi, lângă pat. Dimineața când vă treziți, nu atingeți lămâia, ci luați-o cu o furculiță și puneți-o într-o pungă, apoi aruncați-o la gunoi, cât mai departe de casa voastră. După 3 zile, vă veți simți mult mai bine.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger

1 thought on “A pus 3 lamai taiate pe noptiera unde doarme! Acest truc ITI VA SCHIMBA VIATA, fie ca iti vine sa crezi sau nu

Comments are closed.