A pus cateva monede pe laptopul sau si le-a lasat acolo cateva ore! Este GENIAL! Nimeni nu s-a gandit la asta pana acum

Nu cu foarte mult timp în urmă, oamneii foloseau PC-urile de tip desktop pentru a se conecta la internet…Pentru cei care nu știu despre ce vorbim, este vorba de acele tulumbe mari cu monitoare cat televizoarele. Da, alea…s-ar putea sa mai ai si tu prin casa unul pe post de bibelou.

În timp ce unii dintre noi au trecut la folosirea telefoanelor mobile și alții folosesc tabletele pentru a verifica ce mai fac prietenii pe Facebook, alții nu se mulțumesc cu puțin și vor mai multe posibilități , așa că folosesc laptopuri.

CITESTE SI >>>

Ai observat ca pe fiecare tastatura „F” si „J” au niste denivelari? Uite la ce folosesc

Ce patesti la degete daca scrii prea multe mesaje pe telefonul mobil! De-abia acum s-a aflat

ALERTA! Anuntul facut de SRI pentru toti cei care au telefoane mobile pe Android! Ce trebuie sa stiti

O problemă reală a acestor dispozitive mobile este faptul că se încălzesc foarte tare.

Dacă ești printre aceia care au probleme cu supraîncălzirea laptopului, îți prezentăm o soluție extrem de simplă și la îndemâna oricui. 

Un cântăreț japonez a venit cu o soluție genială pentru a diminua căldura generată de laptop. Sătul ca Macbook-ul să să se supraîncălzească, Akinori Suzuki a aliniat mai multe teancuri de monede pe partea de deasupra tastaturii, situată în proximitatea display-ului pentru a disipa căldura generată.

Iată că acest truc l-a ajutat să elimine problema supraîncălzirii dispozitivului său și să-l folosească mai mult timp. puteți încerca și voi. Distribuiți articolul dacă aveți prieteni care se confruntă cu astfel de probleme.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger

1 thought on “A pus cateva monede pe laptopul sau si le-a lasat acolo cateva ore! Este GENIAL! Nimeni nu s-a gandit la asta pana acum

Comments are closed.