Sanatate

A pus frunze de varza si miere pe piept timp de 5 zile! Este INCREDIBIL ce s-a intamplat

Adevărul este că tusea poate fi foarte enervantă și poate dura câteva zile bune. În cazul în care se întâmplă acest lucru, ar trebui să recurgeți la un tratament bun care să te scape de iritația din gât.

Vă prezentăm cel mai eficient tratament natural, alcătuit din două ingrediente: frunze de varză și miere. Acest preparatvindecă o tuse persistentă sau o bronșită în 5 până la 7 zile.

CITESTE SI >>>

A baut intr-o zi 3 cesti de cafea! Uite ce s-a intamplat cu sanii ei! Specialistii sunt ULUITI

Scapa de parul de la subrat in doar 2 minute cu aceste metode naturale

Iata de ce ar trebui sa aveti MEREU un ac in geanta! VA POATE SALVA VIATA!!!

Iată de ce aveți nevoie:

– 1-2 frunze de varza
– Miere

Mod de preparare:

În primul rând, luați o frunză de varză și înmuiați-o în apă caldă timp de câteva minute.

Apoi, aplicați un strat gros de miere, pe o parte, și puneți frunza pe piept, cu partea acoperită în jos. Puneți deasupra o pungă de plastic sau folie alimentară. Faceți această procedură înainte de a merge la culcare.

Dacă prezentați tuse severă, puteți utiliza două frunze de varză. Puneți prima frunză pe piept, iar celălaltă pe spate. Dimineața, scoateți frunzele de varză de pe piept, însă repetați acest tratament pentru 5-7 nopți. Tusea va dispărea în curând.

Rezultate:

Tusea este redusă ca urmare a ingredientelor active conținute în miere și varză, combinate cu căldura. În cazul în care doriți, folosiți ulei de ricin cald în loc de miere, potrivit Myilifestyle.com.

Comments

comments