A pus o banda adeziva pe blitul telefonului si a colorat-o! A putut sa vada lucruri pe care altii nu le-au putut observa

Există pradatori microscopici care locuiesc chiar în casa noastra si care nu pot fi văzuti cu ochiul liber. Un singur om inteligent a găsit o modalitate de a localiza aceste creaturi dubioase și astfel să-i elimine pentru a păstra casa curată.

Ar trebui să fim totuși conștienți de faptul că microbii se răspândesc foarte repede și pot duce la mai multe boli infecțioase. De aceea, dezinfectarea suprafețelor pe care le folosim în fiecare zi este o sarcină extrem de importantă.

Microbii și bacteriile de dimensiuni microscopice ne pot face rău prin intrarea interiorul corpului nostru, fără măcar ca noi să observăm asta. Bacteriile, virușii, ciupercile și protozoarele sunt cele mai mari patru tipuri de germeni.

Din nefericire, germenii sunt tot timpul prezenți în jurul nostru: în aer, pe alimente, plante, animale, sol și în apă. Deci, aveți nevoie să vă protejați în permanență de aceștia. In plus, aceaste organisme se multiplică și acționează inteligent:

O modalitatea de a observa mai bine toate bacteriile și germenii din jurul vostru este una extrem de simplă, dar despre care nu știa nimeni până acum. Tot ce aveți nevoie este telefonul mobil, o bandă adezivă și un marker albastru și violet.

Acest truc va transforma flash-ul de pe camera telefonului mobil într-un observator microscopic. Lumina ultravioleta este utilă în mai multe cazuri, cum ar fi pentru descoperirea banilor falsi , pete de urină acolo unde ele nu sunt vizibile, dar și numeroși germeni. După ce efectuați acest truc puteți să mergeți la vânătoare de microbi și alte chestii urâte din locuința voastră.

CITESTE SI >>>

Ce rol are punctul negru dintre camera foto si ledul flash de pe telefonul tau?! Nimeni nu stia asta pana acum

Ce se intampla daca apesi de doua ori acest buton? Putini stiau acest truc foarte util

TRUCUL ANULUI! Fa asta la telefonul tau si vei putea face cele mai misto poze

Comments

comments

Author: johnyhilfiger