Pune aceasta planta in casa si vei vedea cum BUNASTAREA si BANII vor aparea ca prin minune

In zilele noastre nivelul de stres care isi pun amprenta asupra vietii noastre este tot mai ridicat, astfel ca acesta poate sa dauneze in timp asupra sanatatii noastre. De aceea, o preocupare constanta a omului modern ar trebui sa fie diminuarea nivelului de stres din organism.

Daca aveti o stare de anxietate, tensiune sau nervozitate cauzata de stres va invitam sa apelati la un truc care va va schimba imediat dispozitia.

bay-leaf-600x399[1]

CITESTE SI >>>

Ce se intampla, de fapt, cu corpul tau cand te trezesti noaptea sa mergi la baie! Nu stia nimeni asta pana acum

A pus betele de la inghetata in apa fiarta! Ce a urmat, i-a luat pe toti prin surprindere

Motivul BULVERSANT pentru care nu ar trebui sa depozitati NIMIC sub pat! Ce se intampla in timpul noptii

Aveti nevoie de o frunza de dafin uscata pe care o adaugati intr-o scrumiera sau pe o farfurie, unde o veti lasa sa arda.

Fumul care este emanat din frunza de dafin va avea un miros parfumat si, dincolo de acest aspect, va avea un efect terapeutic care va va scoate din starea de tensiune pe care o aveati.

De altfel, este dovedit stiintific ca frunzele de dafin, prin ardere, eliminat substante care ajuta la relaxare.

Frunzele de dafin sunt cunoscute pentru puterea de a canaliza energia pozitivă în casă. La câteva minute după ce ați ars o frunză de dafin într-un bol, inspirați cu putere aerul din cameră. Se spune că aerul purificat de fumul de la frunza de dafin crează un flux pozitiv de energie.

De asemenea, se spune că plasate lângă ușa de la intrarea în casă, alingă spiritele rele, forțele negative, probleme și bolile din căminul respectiv.

Pe vremuri, planta de origine mediteraneeană se punea și în patul nou-născuților, pentru a alunga bolile și a aduce bunăstare în viața micuților. De asemenea, oamenii plantau în curte dafini care se spune că atrăgeau bunăstarea familiei și a generațiilor viitoare.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger