O femeie care a suferit o dubla masectomie pentru a scapa de cancer la san a ales sa posteze pe Facebook rezultatele operatiei, fapt ce a dus la un val de critici din partea prietenilor.

Beth Whaanga, o mama a 4 copii, a fost nevoita sa sufere o intervenctie chirurgicala pentru a scapa de cancer. Femeia a vrut sa atraga atentia si celorlalti cu privire la cancerul la san, afectiune de care sufera milioane de femei anual, insa acest lucru i-a adus o multime de critici.

Beth a apelat la sora ei, fotograful Nadia Masot, pentru a realiza niste poze in care arata rezultatele operatiei pe care le-a postat pe Facebook. Cel putin 100 de persoane au ales sa nu mai fie prieteni cu Beth dupa ce au vazut pozele, iar altii au criticat-o dur pentru pozele postate.

Vazand reactiile oamenilor, Nadia a scris pe Facebook un mesaj prin care a incercat sa explice gestu surorii sale: „Ea este sora mea! Recent, a trebuit sa faca mai multe operatii pentru a scapa de cancerul la san. A decis sa isi arate cicatricile pentru ca oamenii sa stie despre aceasta boala. Facand asta, 103 oameni au ales sa ii dea unfriend pe Facebook. Daca esti unul dintre cei care a facut asta, da-mi si mie unfriend si dute dracului. Toti ceilalti dati like si raspanditi imaginele pentru a o sustine pe sora mea.”

Vezi mai multe fotografii aici

Comments

comments