O femeie din Marea Britanie care isi dorea să devină mămică a fost nevoită să slabească 100 de kilograme pentru a putea să ducă sarcina la bun sfârșit.

 

Jacqui McCoy, in vârstă de 30 de ani, s-a înscris într-o competiție oragnizată de postul de televiziune “ABC Extreme Makeover: Weight Loss Edition”. Atunci avea 161 de kilograme.

 

Femeia a trecut printr-un program intensiv de slăbit care a constat într-o dieta personalizată și antrenamente intense. După 270 de zile, Jacqui a reusit să dea jos aproape 100 de kilograme, ajungând să cântărească 67 de kilograme.

 

Jacqui a devenit cunoscută în urma show-ului de televiziune unde a câștigat un cec de 50.000 de dolari pentru efortul depus.

 

„Mi-a fost foarte greu sa slăbesc. Corpul meu era de acord, însă am dus o luptă teribilă cu creierul meu. A fost o mare provocare și mă bucur că am reușit. Acum, mi-am schimbat comportamentul, am încredere în mine, mă simt bine în pielea mea, mă simt femeie, nu un sac de grăsime. Dacă eu am putut slăbi atât de mult,  înseamnă că oricine poate scăpa de kilogramele în plus”, a declarat Jacqui.

 

În spatele kilogramelor în plus, Jacqui ascunde o poveste traumatizantă din viața ei. Când avea 14 ani, era o fetiță normală Jacqui a fost violată la o petrecere. De atunci fata a suferit o cadere nervoasă și și pentru a face față traumei s-a refugiat în mâncare.

 

VIDEO!

 

Comments

comments