PARENTING

A vrut să nască în apă, în cada de acasă, dar a fost la un pas să-și omoare bebelușul. Ce a pățit copilul ei, imediat după naștere! Toti parintii trebuie sa stie asta

Un bebeluș din Canada se luptă să supraviețuiască după ce a fost adus pe lume în apă, într-o cadă cu hidromasaj, din dorința mamei sale de a avea o naștere cât mai naturală.

 

Fetița, care s-a născut la termen, aparent perfect sănătoasă, a ajuns de urgență la spital, la opt zile de la naștere, cu ferbă mare și organe care îi cedau pe rând, scrie Daily Mail.

 

Acolo, medicii au constatat că micuța făcuse septicemie, după ce a intrat în contact cu bacteria Legionella, la naștere. Bacteria, care prosperă în apa caldă, i-a ajuns copilului în sânge în timpul nașterii. 

CITESTE SI >>>

ITI VINE SA PLANGI! Un copil de 4 ani a dezvăluit secretul tatălui lui la grădiniță, iar reacția educatoarei i-a uluit pe toți. Nimeni nu se aștepta la așa ceva!

Mama a refuzat să-i taie nou-născutului cordonul ombilical după naștere. Ce s-a întâmplat cu bebelușul

A mers să-și învelească bebelușul peste noapte, însă când i-a atins mânuța, ceva incredibil s-a petrecut. A repetat mișcarea, iar reacția a fost aceeași – VIDEO

Acum, medicii trag un semnal de alarmă în ceea ce privește nașterea în apă, cu atât mai mult cu cât sunt folosite piscine/căzi încălzite în prealabil.

Bacteriile ce pun viața în pericol pot ajunge, prin apă, în organismul fragil al nou-născutului.

Comments

comments