„Am făcut-o în trei, cu soțul meu și cu prietenul său, dar încă nu este suficient pentru el – încearcă să se întâlnească și cu alte femei”, este confesiunea halucinantă a unei femei care a făcut totul pentru a-și ține bărbatul lângă ea.

„Am 37 de ani și soțul meu 41. Suntem căsătoriți de doi ani și ne străduim ca relația noastră să meargă. Mă ocup de plăcerile soțului meu, dar el se pare că vrea mai mult!

Avem o viață intimă uimitoare, care a fost o mare schimbare pentru amândoi.

Cu fostul meu soț făceam amor foarte rar. Soțul meu actual a fost la fel cu fosta sa soție – avea noroc dacă se întâmpla o dată pe lună.

Când ne-am găsit am fost ca un copil într-un magazin dulciuri. O făceam in fiecare seara si ne placea sa ne uităm la filme deocheate impreuna. De asemenea, ne placea să postăm clipuri cu noi pe site-urile de profil.

Deși m-am declarat fericită să-l accept pe prietenul lui în patul meu, se pare că nici asta nu a fost de ajuns. Problema este că tocmai am aflat că e dependent de chat-room-uri.

Se pare că îi place să obțină atenția feminină, dar nu știu de ce, pentru că i-am oferit tot ce ar fi avut nevoie.

Am găsit un profil de-al său pe un site pentru adulți, diferit față de cel pe care îl foloseam împreună.

Când l-am întrebat de ce, mi-a spus că a vrut să vorbească și să flirteze cu alte femei. Am fost devastată.

Este foarte nesigur din cauza relației cu fosta sa soție și aș vrea să cred că are nevoie de atenție, dar sunt îngrijorată că el caută mai mult amor”, a scris femeia, unui specialist al revistei britanice The Sun, care i-a și răspuns.

Răspunsul specialistului:

Problema cu împingerea limitelor intime mai mult decât trebuie și implicarea altor persoane în viața de cuplu este că poate determina creșterea apetitului, astfel încât este nevoie de o stimulare din ce în ce mai mare pentru a obține unefect satisfăcător.

Deși „în trei” sună nou pentru tine, se pare că soțul tău a experimentat asta de ani de zile. Dacă ai acceptat această variantă, lasă-l să meargă mai departe, pentru că altfel nu ai decât o singură opțiune: să-l părăsești pentru unul normal. După ce se va fi săturat de escapadele lui, s-ar putea să se întoarcă la tine…sau nu! Iar dacă se întoarce, atunci va trebui să iei o nouă decizie, după cum își dicteaza inima și conștiința. Nimic nu trebuie forțat în vreun fel…

Comments

comments