INTERNATIONAL

Aceasta fetita era de neconsolat, dupa ce puiul ei de gaina a murit! Pana cand mama ei a surprins-o cu ceva nou…

Orie varsta ai avea, pierderea animalului de companie la care tii este cu siguranta un lucru devastator. Pentru aceasta fetita, moartea puiului de gaina la care tinea a fost mai mult decat putea indura. Pana cand mama ei a surprins-o cu ceva nou!

Cu siguranta ca puiul de gaina care a murit va fi mereu pomenit de aceasta micuta, dar uneori o simpla distragere a atentiei de la subiect, este exact ce trebuie pentru a ajuta copiii sa depaseasca un moment emotional puternic.

CITESTE SI >>>

EMOTIONANT! O fetita cu autism canta la serbare despre Dumnezeu. 3 milioane de oameni au plans cand au vazut clipul

Cand am vazut cum il spala pe bebe pentru prima data, M-AM SPERIAT! Apoi mi-am dat seama ca aceasta metoda este minunata

O lectie predata parintilor de catre copii! Ce inseamna cu adevarat sa daruiesti

Dupa ce a urmarit suferinta cumplita prin care micuta a trecut cand si-a vazut animalul de companie mort, mama fetitei i-a promis ca-i va cumpara alt pui de gaina.

Trecerea de la plansete la bucurie, cand a apucat sa tina in brate noul pui de gaina, a facut deliciul publicului din intreaga lume.

Cu parere de rau pentru puiul care a murit, mama a scris pe Facebook: „Puiul fiicei mele a fost muscat de o pisica. A plans foarte tare, pentru ca iubea mult puiul ala. Am inregistrat acest film nu doar pentru amuzament, ci pentru ca eu, ca mama, pretuiesc fiecare moment al copilariei sale…pentru a putea sa revedem aceste clipe emotionante atunci cand creste mare!”

Desi intr-un fel tragic, avand in vedere suferinta micutei, acest clip a reusit sa trezeasca in noi emotia pe care toti ar trebui s-o simtim, empatizand cu aceasta micuta cu inima mare. Nu uitati sa distribuiti clipul pentru ca toata lumea sa inteleaga ca lucrurile care ne fac oameni sunt sentimentele curate pe care le simtim si nu doar faptele noastre.

 

 

Comments

comments