INTERNATIONAL

Aceasta frumoasa tanara S-A SINUCIS de fata cu toti membrii familiei! Cand au intrat pe Facebook au inteles de ce

O tanara de 18 ani din SUA s-a sinucis in fata parintilor ei dintr-un motiv care ar pune pe ganduri orice parinte din lume. De-abia dupa ce s-a intamplat aceasta tragedie, familia a aflat suferinta cumplita prin care trecuse tanara.

Brandy Vela era o tanara adolescenta din Texas, SUA, care avea toata viata in fata. La 18 ani insa, tanara dintr-un gest disperat s-a impuscat in fata membrilor familiei, lasandu-i pe acestia indurerati si cu mii de intrebari la care nu gasisera raspunsul. Care era de fapt motivul real pentru are adolescenta comise o asemenea atrocitate?

Brandy avea, se pare, probele grave la scoala si, chiar inainte de terminarea liceului, glumele pe seama ei, cum ca era supraponderala ajunsesera sa fie de nesuportat.

Punctul culminant a fost in momentul in care pe retelele de socializare, unii colegi rau-voitori si-au facut conturi false cu numele acesteai, cerand favoruri sexuale necunoscutilor. Vela apelat atunci la autoritati, dar acestea au spus ca nu o pot ajuta.

Pe 29 noiembrie, tanara nu a mai suportat umilinta prin care trecea si s-a impuscat, la tragedie asistand membrii familiei care ua implorat-o sa nu faca acest lucru.

CITESTE SI >>>

Credea ca este doar o raceala trecatoare! Cand a ajuns la control, medicii i-au dat o veste DEVASTATOARE

Descoperire INCREDIBILA! Lacul subacvatic care DISTRUGE orice creatura. „Pare a fi din alta lume”

Trei tineri au plonjat intr-un ochi de apa si au DISPARUT! Clipul a SOCAT o lume intreaga! Care este explicatia

De-abia in acest punct politia a deschis o ancheta pentru a investiga mai exact cum s-a intamplat aceasta tragedie si cine poate fi tras la raspundere pentru starea depresiva in care Vela ajunsese.

Dincolo de povestea dramatica a Velei, ar trebui sa constientizam pericolul la care se expun uneori adolescentii cand isi fac publicaviata pe retele de socializare si implicatiile care apar in urma acestui fenomen global.

Comments

comments