PARENTING

Aceasta mama a nascut un baietel, dar camera a surprins un lucru INCREDIBIL! Nimeni nu credea ca este posibil

A asista la nașterea copilului tău este cel mai frumos moment din viață și nimeni nu ar vrea sărateze acest miracol. Dar dacă ești de mii de kilometri distanță și nu poți face nimic?

Iată povestea emoționantă a lui Jason Larke și a soției sale însărcinate. Tocmai când femeia se pregătea să nască, Jason a fost de 2500 de kilometri distanță de ea.

CITESTE SI >>>

A gasit 2 bebelusi la gunoi si i-a dus acasa, cand sotia a facut o descoperire socanta

Aceasta mama disperata cauta ajutor pe net, in timp ce bebelusul ei doarme in apa! Ce poveste incredibila

Aceasta mama si-a pierdut copilul din cauza unei greseli pe care a facut-o pe Facebook! Atentie mare

Bărbatul nu putea să conceapă ideea că va rata momentul nașterii fiului lor, așa că a făcut tot posibilul să asiste la acest eveniment. Din fericire pentru el, tehnologia a permis să fie acolo pentru soția sa, și să fie martor la nașterea fiului său

Acest lucru a fost posibil prin utilizarea unei tehnologii avansate lansate de Samsung. Eveniumentul a fost primul de acest gen, în care nașterea unui bebeluș a fost transmisă live, iar tată copilului prin intermediul unei realități virtuale create de companie a putut să vadă totul ca și cum ar fi fost acolo.

Se pare că distanța dintre cei doi soți a dispărut imediat după ce Jason și-a pus ochelarii speciali și a privit prin ei.

Comments

comments