INTERNATIONAL

Aceasta mica creatura a fost salvata cu cateva minute inainte de a muri! Cand a crescut s-a transformat in ceva NEASTEPTAT

Un pui de animal cât un embrion a fost găsit de un bărbat din Australia, după ce un câine comunitar l-a descoperit după cxe a căzut dintr-un copac. Animăluțul era atât de mic îmcât nu depășea dimensiunea unei unghii de la degetul mare al unei mâini.

Puiul a fost găsit de câinele unui australian care, spre surprinderea stăpânului, nu l-a ucis, lucru neobișnuit având în vederea dimensiunea acestuia.

CITESTE SI >>>

Cum se fac teste medicale pe caini, intr-un laborator din Franta! Unii abia merg, altii de-abia respira

Au gasit un magarus pe marginea drumului GRAV RANIT! Cum arata animalul dupa 2 luni, te va emotiona pana la lacrimi

Cadavrul unei sirene esuate la malul oceanului A SOCAT O LUME INTREAGA
Neștiind despre ce creatură este vorba și mai ales dacă este teafără, bărbatul a dus-o la Spitalul Național de Animale Sălbatice. Animăluțul de-abia născut nu cântărea mai mult de un gram și este printre cele mai mici animale marsupiale din lume.

Medicii l-au examinat și au ajuns la concluzia ca este un pui de soarece australian, un mamifer prevăzut cu marsupiu.

Se pare că animaluțul a căzut din marsupiul mamei care avea ciubul într-un copac, habitatul lor natural.

Micuțul care a făcut furori pe internet, după ce salvatorul a postat imaginea sa pe Facebook, a fost botezat Boop și aprimit un nou culcuș, marsupiul unui alt șoarece australian, pe care medicii veterinai îl aveau la spital.

Bebelușul de-abia născut nu ar fi supraviețuit fără un nou marsupiu. Medicii îl hrănesc cu o formulă de lapte specială și va mai staa o vreme în spital până va putea fi eliberat în sălbăticie.

 

Comments

comments