INTERNATIONAL

Aceasta politista a fost scuipata de un suspect, iar la scurt timp a MURIT…Motivul este SOCANT!

Un caz înfiorător care a șocat o lume întreagă a făcut înconjurul internetului în ultimele zile. Un ofițer de poliție din Ucraina care își îndeplinea îndatoririle de serviciu, a ajus să fie grav bolnavă în urma unei arestări care se anunța inițial a fi banală.

Pentru ca șocul să fie și mai mare, femeia ofițer a murit în urma prinderii unui suspect și din cauza unui lucru absurd.

CITESTE SI >>>

Aceasta femeie doarme cu sarpele sau in pat in fiecare seara,cand medicii i-au spus adevarul TERIFIANT!

Dumnezeule! E GROAZNIC ce au ajuns sa faca tinerii azi! Se drogheaza la petreceri bagandu-si sirop de tuse prin ANUS

A iesit la alergat, dar acum SE LUPTA PENTRU VIATA SA! Motivul te va soca

Polițista a capturat de Anul Nou un suspect, când a fost scuipată de acesta. Incidentul a fost trecut cu vederea, având în vedere faptul că domeniul în care lucra era unul dur.

După o perioadă de timp, femeia a început să se simtă rău, însă nu a mers la medic pentru analize, crezând că este ceva trecător. Până într-o zi, când ofițerul de poliție a leșinat la muncă.

Dusă de urgență la spital, medicii au constat că femeia avea tuberculoză. Boala a fost transmisă prin scuipatul suspectului, care era la acea vreme bolnav, scrie StirileProTV.ro, care citează Dailymail.co.uk.

Pentru că diagnosticul a fost pus tardiv, tratamentul și chimioterapia nu au dat rezultate, astfel că femeia a murit după mai multe luni de chinuri.

Comments

comments