Acest amestec iti va face hainele curate si stralucitoare! Fara chimicale! Ieftin si simplu

Să fim sinceri, spălatul rufelor poate fi o activitate obositoare, plictisitoare, și este nevoie de o mulțime de efort pentru a elimina unele pete de pe haine. De aceea, de multe ori este o adevărată provocare să găsim un detergent eficient și la prețuri scăzute.

Vestea bună este că un singur ingredient poate rezolva toate problemele. Ne va salva de nervi, bani cheltuiți și efort . Trebuie doar să adăugăm un pic de oțet alb de mere în spațiu unde se adaugă detergentul sau balsamul.

CITESTE SI >>>

A facut un amestec pe care l-a intins cu o lingura sub ochi! E GENIAL, vei face si tu la fel cand vei vedea rezultatul

A inmuiat niste hartie igienica in otet si a bagat-o in marginea wc-ului! Motivul e GENIAL

A pus un sapun intre cearsafuri, inainte de culcare! Ceva NEASTEPTAT s-a intamplat peste noapte! Vei face si tu la fel

Iată câteva motive să folosiți mai des oțetul de mere

Oțet poate fi utilizat pentru a curăța nu numai hainele ci și mașina de spălat, fără să folosim substanțe chimice toxice, care se găsesc în detergenții din comerț.

Adaugați șase linguri de otet în apă, atunci când spălați rufele de mâna. Lăsați rufele la înmuiat timp de aproximativ o jumătate de oră. Puteți utiliza această metodă pentru a curăța costume de baie sau lenjeria de corp.

Ar trebui să știți că oțetul alb conține acid, care dizolva orice murdărie din material și elimină orice miros.

Uneori este imposibil să eliminăm firele de păr ale animalelor de pe unele țesături. Ei bine, oțetul de mere poate rezolva si această problemă, lăsând hainele curate și fără păr de animale.

Într-un castron cu apă fierbinte, adăugați jumătatea de ceasca de oțet. Lăsați hainele la înmuiat în această soluție peste noapte și apoi spălați-le așa cum faceți în mod normal. În cazul în care aveți de îndepărtat petele mai dificile, stropiți-le cu otet nediluat si frecați bine.

Detergenți clasici lasă de multe ori reziduuri pe haine după spălare, care pot afecta pielea noastră sensibilă. Adaugați o jumatate de cană de oțet alb când spălați rufele la mașină pentru a preveni acest lucru. De asemenea, oțetul protejează și culoarea hainelor.

Oțetul alb neutralizeaza mirosurile neplăcute. Adăugați pur și simplu oțet la spălarea rufelor, pentru a elimina mirosul de nicotină.

Dacă articolul v-a plăcut și vi s-a părut folositor, nu uitați să-l distribuiți să afle și alții aceste lucruri!

Comments

comments

Author: johnyhilfiger