INTERNATIONAL

Acest caine curajos a murit, dupa ce si-a salvat stapanii de 4 serpi veninosi! Povestea lui face inconjurul lumii

O poveste dramatică despre un câine din India care s-a luptat timp de 4 ore cu mai mulți șerpi pentru a-și salva familia a făcut înconjurul internetului.

Într-o noapte obișnuită de vară, cei opt membri ai familiei Dibakar Raita se odihneau într-o căsuță tradițională din sătucul Sebekapur, India, fără să aibă habar ca afară, în curte, câinele lor avea să poate ultima bătălie din viața lui, cu scopul de a-și apăra stăpânii.

CITESTE SI >>>

Aceasta femeie doarme cu sarpele sau in pat in fiecare seara, pana cand medicii i-au spus ADEVARUL TERIFIANT!

Politistii au pus o umbrela pe aceasta masina de la sectie! Motivul te va emotiona pana la lacrimi

Femeia care alapteaza simultan si fiul si un pui de caprioara! Motivul este de necrezut

Dobermanul a surprins 4 cobre care voiau să intre în casă în toiul nopții. Pentru că în India, este cald tot timpul anului, aomenii obișnuiesc să doarmă cu ușile deschise la case, ignorând în schimb pericolul la care se supunavând în vedere ponderea de animale sălbatice.

Din fericire pentru familia Dibakar, câinele pe care îl aveau în curte le-a salvat viața. Animalul s-a luptat timp de patru ore cu cobrele și nu s-a dat bătut decât în momentul în care l-a omorât pe toate, potrivit TheTelegraph.co.uk .

În mod tragic, câinele a murit la scurt timp după ce a reușit să sfâșie toți șerpii, din cauza numeroaselor mușcături și a veninului din corp.

Dimineață când s-a trezit, familia a fost copleșită de emoție când a văzut cele 4 cobre sfâșiate și câinele mort lângă ele.

„Sunt șocat! A făcut sacrificiul suprem pentru mine și familia mea. O să-mi amintesc de el până voi muri. Mă rog la Dumnezeu să apere sufletul chinuit”, a declarat Raita Dibakar în lacrimi.

Comments

comments