PARENTING

Acest copil A MURIT la o ora dupa ce a inotat in aceasta piscina! Motivul ar trebui sa-l cunoasca toti parintii

Un băiat de 10 ani din Carolina de Sud, se bucura de o zi de vară fierbinte la piscina din cartier, la doar câteva ore ca o tragedie să se declanșeze.

La sfârșitul zilei, Johny Jackson însoțit de mama lui Cassandra, s-au retras spre casă pentru a petrece o nouă seară în familie

CITESTE SI >>>

Acest baiat isi va pierde vederea din cauza unui lucru pe care s-ar putea sa-l ai si tu in casa

Ce s-a intamplat la scurt timp dupa ce o mama si-a sarutat fetita pe buze? „Sa nu mai faceti niciodata acest lucru”

Aceasta mama nu cunostea cauzele bolii bebelusului pana a descoperit asta! Poate exista in orice casa

Deși totul părea în ordine cu băiatul, acesta a murit la o oră după ce a părăsit piscina. Ce s-a întâmplat mai exact?

Johny s-a jucat toată după-amiaza la piscină, iar când a ajuns acasă i-a spus mamei sale că era obosit și vrea să doarmă. A mers în camera lui pentru a trage un pui de somn, lucru absolut normal după o zi fierbinte la piscină. Cassandra n-a avut însă nici o idee că băiețelul ei se îneca încet.

Când s-a dus să-l verifice o oră mai târziu, femeia a văzut că băiatul are fața acoperită cu o substanță ca o spumă. Și-a dat seama apoi că nu prezintă niciun semn vital și l-au dus de urgență la spital, dar, din păcate, a fost prea târziu. Johnny a fost declarat mort din cauza „asfixierii prin înec.”

Medicii au explicat că Johnny a suferit de o moarte provocată de așa zisul „înec pe uscat”. Acest lucru s-a întâmplat pentru că băiatul a înghițit prea multă apă în timp ce înota. Acest fenomen constă într-o moarte lenta care afectează funcția pulmonară. Se întâmplă atunci când apa infiltrată în organism împiedică oxigenul să ajungă sange si care, la rândul său, împiedică dioxidul de carbon să fie eliberat.

În interviul acordat unui medic pediatru din SUA despre tragicul eveniment, veți afla mai multe detalii depsre ce presupune acest ucigaș silențios, „înecul pe uscat” și cum putem să prevenim acest lucru.

Daca informatiile vi s-au parut utile, va rugam sa distribuiti articolul nostru!

Comments

comments