Acesti pantofi par un pic mai ciudati, dar cand vei vedea de ce au fost creati in acest mod, vei ramane mut de uimire!

Pantofii sport au ajuns sa fie o necesitate in zilele noastre, pe masura ce nevoia noastra de a face miscare a crescut constant. Aproape ca nu mai exista oameni in tarile civilizate care sa nu aiba o pereche de tenisi acasa. Dece? Pentru ca sunt comozi si accesibili.

Acestia insa sunt fabricati in masa, asa ca nu de multe ori s-a intamplat ca marimea pe care ai cumparat-o de la magazin sa nu se potriveasca foarte bine pe picior. Fie ca s-au lasat, fie ca au fost prea stramti din capul locului.

O companie italiana, producatoare de incaltamine a venit cu o idee geniala, inspirata dupa un accesoriu japonez.

Furoshiki este denumirea lucrului care i-a inspirat pe cei de la Vibram sa produca pantofii sport al viitorului si consta in actiunea de impachetare a bunurilor gata de transport.

———————–

CITESTE SI >>>

Predictia HALUCINANTA a lui Nostradamus despre cel de-al III-lea Razboi Mondial: “Va incepe cand Camila va bea apa din Dunare”

INCREDIBIL! Efectele miraculoase ale SEMNULUI CRUCII asupra mancarii. Ce au descoperit oamenii de stiinta

Nimic nu pare iesit din comun la aceste sculpturi la prima vedere! Daca le privesti de la distanta ramai mut ce ascund

———————-

adidasi tenisi pantofi sport vibram inventie japoneza

Astfel, Vibram a inteles cat de important este ca pantofii sa se muleze perfect pe picior. A eliminat orice siret si structura conventionala, lasand partile laterale libere si schimabdu-le forma, astfel incat inchiderea pantofului sa se faca la spate printr-un adeziv.

Desi par un pic mai ciudati, acesti pantofi sunt o binecuvantare pentru mers, pentru ca se muleaza perfect pe fiecare tip de picior, indiferent de forma lui. Pantofii sport se comercializeaza deja cu 140 de dolari bucata.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger