INTERNATIONAL

Actritele astea ne arata LIVE cum se filmeaza scenele de REALITATEA VIRTUALA din filmele pentru adulti

Ultima experienta in materie de filme pentru adulti este cea care implica realitatea virtuala. Utilizatorii se dau in vant dupa acea experienta in care, actritele de filme de acest gen, nu doar performeaza si ei sunt doar spectatori, ci pot participa sau cel putin asa au impresia la tot spectacolul respectiv.

Ce se intampla in spatele camerelor de luat vederi in momentul in care se „toarna” un astfel de filme, nu este prea cunoscut pentru amatorii de filme picante.

c27cb4aabe1b4f8f91856cb14acb6add1

Publicatia online de tehnologie si gadget-uri Wired a patruns intr-unul dintre studiourile in care Realitatea Virtuala si filmele pentru adulti isi dau mana si au aflat cum se procedeaza.

In clipul de mai jos, jurnalistii de la Wired-norocosii de ei- prezinta pe indelete cum sunt filmate astfel de pelicule si care este experienta personajlor.

In realizarea acestor clipuri este folosit un sistem de camere VR special (alcătuit, de fapt, din şapte camere GoPro), capabil să filmeze la 360 de grade, dupa cum precizeaza Go4it.ro.

De asemenea, actorii nu trebuie să se apropie prea mult de cameră (la maxim 1 metru), iar tot timpul trebuie să fie atenţi să fie aplecaţi puţin spre spate pentru a oferi o perspectivă mai bună; de aceea filmările de acest fel sunt obositoare şi nu sunt indicate pentru starurile cei care au probleme cu spatele.

Urmariti clipul pentru a intelege mai bine:

Comments

comments