WOW

Adevarul SOCANT despre cat cheltuie femeile vs. barbatii intr-un an pentru a SUPRAVIETUI – VIDEO

Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus…se spune! Daca asa stau lucrurile, inseamna ca planeta Venus este unul dintre cele mai scumpe locuri de locuit din Univers!

Facand chiar si o analiza superficiala a lucrurilor, ne putem da seama cine cheltuie mai mult pe „necesitatile” de zi cu zi. Luand in considerare varietatea de produse cosmetice si de infrumusetare pe care femeile le folosesc in fiecare dimineata, este logic ca reprezentantele sexului frumos au nevoie de o suma mai mare de bani pentru acestea. Cat de mare insa, comparativ cu barbatii, este ceva neasteptat.

CITESTE SI >>>

Iata ce se intampla, cu adevarat, in corpul femeilor in timpul menstruatiei- VIDEO

7 lucruri pe care le folosesti in casa si care sunt CANCERIGENE! UITE ce te UCIDE incet si sigur

A desenat un V pe sani! Ce a urmat este o lucrare de GENIU! O sa vrei sa faci si tu asta

Revista Glamour s-a decis sa faca o analiza mai in profunzime a problemei. A facut astfel o cercetare pentru a vedea de cati bani cheltuiesc femeile si barbatii anual pe produsele pe care le folosesc in fiecare dimineata inainte de a pleca din casa. O sa fiti socati cand veti afla cat de mari sunt diferentele.

Analiza a fost facut pe o femeie si un barbat de aceeasi varsta si care sunt constant preocupati de aspectul lor fizic, astfel ca rezultatele sa fie concludente

Astfel, incepand din primul minut al zilei, pretul pentru intretinerea unei femei creste si ajunge sa explodeze, pornind de la antiperspirant pana la haine.

Urmariti videoclipul de mai jos pentrua  afla cat cheltuie o femeie intr-un an pe produse de infrumusetare comparativ cu suma de bani pe acre o cheltuie un barbat.


Comments

comments