Sanatate

Cum ne dam seama daca avem bacterii paraziti sau cancer doar evaluandu-ne gatul

Când oamenii sunt diagnosticați cu cancer, la început sunt șocați și speriați de această boală necruțătoare. Ganglionii limfatici mariți pot fi cauza apariției cancerului ,în special în cazul în care aceștia apar în zona gâtului, axile sau în jurul capului și în zona inghinală. Ei pot să apară, de asemenea, și spatele urechilor.

CUM AFLĂM DACA AVEM BACTERII, PARAZIȚI – doar examinându-ne zona gâtului

CITESTE SI >>>

A fost diagnosticat cu CANCER LA OCHI, dupa ce a facut asta in fiecare seara, inainte de culcare

Semne ale UCIGASULUI SILENTIOS – CANCERUL OVARIAN pe care nu ar trebui sa le ignoram

Acest medicament ucide mii de oameni anual si este foarte folosit si in Romania! Afla cum sa-l eviti

Ganglionii limfatici sunt de fapt o parte importanta a sistemului limfatic și imunitar și ajută în lupta împotriva diferitelor infecții și boli. Ei sunt destul de mici și transferă fluide, nutrienți și deșeuri menajere din sânge și țesuturi. Ganglionii nu provoacă durere și, uneori, nu pot fi observați.

Problema este atunci când aceștia se umflă. Această afecțiune este cunoscută sub numele de limfadenită sau limfadenopatie.

Cauzele ganglionilor limfatici umflați

Afecțiunile ganglionilor limfatici sunt în mare parte legate de probleme de sanatate minore. De exemplu, în cazul în care acestea apar pe gât, acest lucru ar putea însemna că aveți o răceală, dar uneori ei pot apărea din cauza unor inflamații grave, leziuni sau chiar cancer.

CUM SE IDENTIFICA GANGLIONII UMFLAȚI

Ganglionilor limfatici umflați pot fi la fel de mari ca un bob de mazare sau ca o cireasa. Umflăturile ganglionilor sunt considerate ca fiind normale, dacă sunt mai mici de un centimetru. Dar, atunci când aceștia se umfla de două-trei ori mai mult decat in mod normal si sunt vizibili provoacă încălzirea în acea zonă, umflarea și înroșire pielii. la durere ganglionilor Alte simptome ale afecțiunilor ganglionilor limfatici sunt: sensibilitate la atingere, simptome cum ar fi dureri de gât, transpirație, oboseală, tuse, ulcerații la nivelul gurii, secreții nazale abundente, frisoane și febră.

CUM SE TRATEAZĂ GANGLIONII UMFLAȚI

Cel mai bun mod este să consultați un medic, dar puteți încerca, de asemenea, unele remedii de casă.

Remedii din plante pentru tratarea ganglionilor:

Usturoiul este dovedit a avea proprietăți anti-inflamatorii și antibacteriene care ajuta impotriva infectiilor si de asemenea, stimulează sistemul imunitar.

Acesta este motivul pentru care consumul de usturoi va reduce umflarea si inflamarea ganglionilor limfatici.

Comments

comments