Tips&Tricks

Ai problema cu tenul! Scapa imediat de punctele negre de pe fata cu doar doua ingrediente din casa

Scapa de punctele negre de pe fata!Punctele negre sunt inamicul nelipsit al frumusetii naturale a pielii și își fac apariția pe față fie din cauza impuritatilor din aer, fie pentru că tenul este mult prea sensibil. Cert este că punctele negre sunt în aceeași măsură ca și acneea o problema cu care multi adolescenti si numai se lupta.

De multe ori acestea devin atat de inestetice, incat nici măcar un machiaj profesionist nu le poate masca în totalitate.

CITESTE SI >>>

Spune-mi unde iti apar COSURI si iti spun de ce boala suferi!

INCREDIBIL! Cum a reusit sa scape de cosuri renuntand sa mai consume un singur aliment

Metode sa scapam definitiv de cosurile de pe fund

Noi insa va propunem o metoda mult mai eficienta de a scapa de punctele negre de pe fata folosindu-ne de doua ingrediente banale din bucatarie

Scapa de punctele negre de pe fata

Cum scapam de punctele negre de pe fata cu o masca facuta in casa si aplicata in mod regulat pe ten, este intrebarea la care vom incerca sa raspundem in continuare.

Insa inainte de a scapa de punctele negre, trebuie sa stim ce anume avem nevoie pentru a prepara masca respectiva. Ingredientele surpriza sunt malaiul si otetul!

Pentru a prepara masca ce ne va ajuta sa scapam de punctele negre, amestecam 2 linguri de malai cu 2 linguri de otet. Dupa crearea unei paste omogene, aceasta se aplica pe fata timp de 15-20 de minute, apoi se clateste cu apa calduta.

Masca se va aplica pana vor incepe sa apara rezultatele, iar punctele negre vor disparea complet.

Comments

comments