ACTUAL

Ai un model de Nokia vechi pe acasa? Uite cum poti sa-l vinzi cu 3.000 de lei

Deși de multe ori uitate prin sertare, „cărămizile”-așa cum le spunem acum, adică printre primele telefoane mobiele apărute pe piață pot să-ți aducă bani frumoși în anul de grație 2016. de ce? Pentru că așa cum se întâmplă în multe alte domenii, moda retro revine…

Își mai amintește cineva de celebrele telefoane Nokia 8210 sau 8800, sau de jocul Snake? Ei bine, englezii sunt dispuși să plăteasca și 800 de lire pentru a intra în posesia unor astfel de telefoane.

Motivul pentru care englezii platesc sume fabuloase pentru aceste telefoane este ca ele au fost fabricate in serie limitata, astfel ca ele sunt cumparate in prezent in mare parte de catre colectionari.

In plus, unii clienti sunt mai degraba preocupati de cat dureaza bateria decat de tehnologie, astfel ca acest tip de clienti sunt mai dispusi sa plateasca pe un telefon vechi, retro edact pe un smartphone de ultima generatie a carui baterie se epuizeaza intr-o zi, noteaza Telegraph.uk

Astfel, clienţii plătesc chiar si 800 de lire pentru telefoane precum Nokia 8800 Arte Gold, Sony Ericsson, Motorola sau alte modele de Nokia al caror pret variază între 50 şi 800 de lire.

Se pare ca unul dintre cele mai cautate modele este Nokia 8210, pretul sau fiind de aproximativ de 50 de lire, o afacere destul de profitatbila avand in vedere ca telefonul respectiv, cel mai probabil sta abandonat intr-un sertar .

CITESTE SI >>>

SURPRIZA! Ratele la creditele in franci elvetieni s-ar putea micsora cu 50%

12500 de lei pentru somerii care isi gasesc loc de munca! UITE cum ii poti primi

Surpriza URIASA din buletinul multor romani. Doar cei de la Politie o stiu. Noi nici nu avem habar

Comments

comments