ACTUAL

Aici sunt banii dumneavoastra! Imperiul lui Liviu Dragnea: Peste 7.000 de metri pătrați, piscină de lux și teren de tenis – VIDEO

Daca de pe teren sau de pe holurile Parlamentului, Liviu Dragnea, omul din umbra Guvernului Grindeanu si cel care in momentul de fata are in mana sa intreaga grupare PSD, pare un barbat jovial, zambitor si cinstit- ba chiar modest dinpunct de vedere financiar- altfel stau lucrurile pe domeniul sau din Alexandria.

In mod surprinzatorr, domnul Dragnea a reusit sa stranga o avere fabuloasa din salariul sau de bugetar, in judetul Teleorman, atat cat sa isi construiasca un adevarat imperiu care se intinde pe doua strazi in inima orasului Alexandria.

CITESTE SI >>>

Verifica-ti permisul auto ACUM! Detaliul minor care te poate costa scump

Ai un model de Nokia vechi pe acasa? Uite cum poti sa-l vinzi cu 3.000 de lei

SOC! Se schimba modalitatea de a obtine permisul auto! 4 probe… S-a decis ACUM

Imagini surprinse de B1TV surprind amploarea domeniul sau care se intinde pe o suprafata de 7.000 de metri patrati si are la pachet piscina si teren de tenis profesionist cu nocturna.

Dacă de la nivelul solului, nu-ţi poţi da seama care este întinderea domeniului familiei Dragnea, din aer dimensiunile capătă proporţii colosale. Dincolo de gardul înalt, domeniul baronului de Teleorman este demn de invidia oricui, scrie susrsa citata.

 

 

Citeste pe B1TV  mai multe detalii despre domeniul lui Dragnea, ridicat din salariul sau de bugetar!

Comments

comments