IT&C

ALERTA! Anuntul facut de SRI pentru toti cei care au telefoane mobile pe Android! Ce trebuie sa stiti

Serviciul Român de Informații a facut pe reteaua de socializare Facebook un anuntcare ar trebui sa-i puna in alerta pe toti cei care au telefoane mobile inteligente.

SRI aduce la cunostinta romanilor cu telefoane care ruleaza pe sistemul de operare Android ca ar putea fi afectati de amenintari informatice, dupa cum arata datele adunate de specialistii in domeniu.

Utilizatorii de telefoane pe Android, vizati de amenintari informatice

O analiza a specialiștilor din domeniul cyber care a fost facuta publica la workshop-ul CJS Mobile Security, arata ca terminalele mobile vizate de amenințările informatice sunt cele pe care rulează sistemul de operare Android.

Amenintarea este una foarte importanta pentru toata breasla celor care lucreaza la securitatea informationala, mai ales ca aceste dispozitive au ajuns sa fie cele mai raspandite de pe piata.

CITESTE SI >>>

La ce te expui daca vorbesti la telefon in timp ce este la incarcat

TRUCUL ANULUI! Fa asta la telefonul tau si vei putea face cele mai misto poze

Atentie! Nu raspundeti la acest numar de telefon

In acest sens, Serviciul Roman de Informatii vine cu detalii in aceasta privinta, precizand ca prin intermediul unor aplicatii descarcate de pe internet si nu din magazinul oficial se pot instala si programa malitioase, cum ar fi cele de control la distanta.

SRI vine in sprijinul tuturor utilizatorilor de telefoane mobile inteligente cu un mic ghid care va va ajuta sa va protejati de pericolele in mediul virtual. Cititi aici

Comments

comments