Cum trebuie sa arate penisul perfect? Este intrebarea pe care probabil si-o adreseaza toti barbatii din lume. Cel mai recent studiu efectuat de cercetatori incearca sa investigheze asteptarile femeilor in legatura cu organul barbatesc.

Studiul, publicat in The Journal of Sexual Medicine, face parte dintr-o cercetare mai de amploare referitoare la o afectiune numita hypospadias, constand in disfunctia unei uretre care nu are deschiderea normala in varful penisului, disfunctie specifica la barbati.

Incercand sa determine care sunt corectiile care trebuiesc facute in acest sens asupra penisului, cercetatorii au vrut sa afle cum vad femeile din punct de vedere estetic penisul perfect.

Studiul a fost efectuat pe cateva sute de femei si a luat in calcul mai multi parametri ale organului sexual masculin, cum ar fi lungimea, circumferinta, pozitia si forma canalului urinar.

Rezultatele arata ca, cel putin din perspectiva feminina, cel mai important este partea de cosmetizare si nu aspectele legate de lungime sau circumferinta, aspecte care au fost calsate pe locul 6 in clasamentul aspectelor importante in cazul unui pensi perfect.

Comments

comments