INTERNATIONAL

Amenintare fara precedent la adresa Europei! Varul lui Gadaffi:”ISIS are o arma EXTREM DE PERICULOASA pentru Europa”

Varul fostului lider al Libiei, Ahmed Gaddaf al-Dam, face declaratii care ar trebui sa ingrijoreze intreaga Europa.

Ahmed sustine ca organizatia terorista Statul Islamic detine o arma foarte puternica care deja ar fi fost introdusa in Europa prin intermediul teroristilor deghizati in emigranti, scrie Dailymail.co.uk.

gazul sarin arma letala

O eventuala rasturnare a regimului Bashar al Assad in Siria ar putea aduce dupa sine o catastrofa globala. Jihadistii detin gazul sarin, o arma letala care a fost deja transportat in ample zone din Europa prin intermediul teroristilor care s-au infiltrat in randul imigrantilor.

Pe de alta parte o alta amenintare, in contextul caderii regimului Assad, ar veni din partea jihadistilor sinucigasi care vor invada peninsula araba, creand haos in zona si provocand cresterea record a pretului la barilul de petrol.

–––––––––

CITESTE SI >>>

Tanara voluntara, violata de un grup de imigranti in Italia

SOC! Ce se intampla daca scrii de rau despre imigranti pe Facebook

HALUCINANT! “Romania este pamant islamic ce trebuie eliberat”. Romania devine o tinta a teroristilor

Cati bani primesc refugiatii care ajung in Germania

––––––––––

Pana una alta, cea mai mare amenintare pentru Europa ramane gazul sarin. Acest gaz poate patrunde prin piele sau prin inhalare in organism provocand hipersecreție salivară, nazală, crampe musculare, transpirații, vomă, diaree extremă, pierderea conștienței, paralizia centrală și periferică a respirației și moarte.

Tot varul lui Gadafi a avertizat in luna martie, ca in cel mult doi ani, Europa va avea parte de un 1 septembrie similar cu cel petrecut in SUA, cand ample atacuri teroriste au fost instrumentate asupra unor importante puncte americane: Pentagon, turnurile gemene World Trade Center si Casa Alba, potrivit Russia Today .

Comments

comments