ACTUAL

Amenintari HALUCINANTE ale teroristilor la adresa Romaniei! Tara noastra ar face parte din „Coalitia Diavolului”

Amenintari incredibile venite din partea membriloe Statului Islamic la adresa Romaniei. Jihadistii sustin ca tara noastra face parte dintr-o coalitie care va fi distrusa.

Cetatenii Romaniei au fost amenintati cu moartea de Statul Islamic (ISIS). Tara noastra este inclusa intr-o asa-zisa Coalitie a Diavolului, pe care jihadistii o ameninta in mod direct, intr-un nou material de propaganda.

Alaturi de Romania, pe lista mai figureaza Republica Moldova, Ucraina, Polonia si alte state care nu s-au implicat niciodata in conflictul sirian.

„Numarul vostru tot creste, iar noi va numaram drapelurile. Potrivit profetului nostru, vor ajunge sa fie 80 la numar. Apoi, flacarile razboiului va vor arde pe dealurile mortii”, se arata in inregistrarea Statului Islamic, potrivit romaniatv.net.

In urma cu cateva luni, un militant islamist, speria opinia publica din Romania. Seicul care a fost suspectat de terorism sustine ca tara noastra poate fi o tinta pentru atentate. Romania este taram islamic si trebuie eliberat, spune acesta.

“Odată ce Islamul a intrat pe un tărâm, acesta devine islamic şi musulmanii sunt obligaţi să-l elibereze într-o zi. De exemplu, Spania este pământ islamic, la fel şi Europa de est: România , Albania, Macedonia, Serbia, Kosovo şi Bosnia”, a spus Omar Bakri într-un interviu pentru www.24chasa.bg, citat de antena3.ro.

“Din cauza trupelor sale din Afganistan şi Irak şi din cauza colaborării sale militare cu Israelul, Bulgaria devine şi o ţintă legitimă. Noi credem că putem face atentate în inima Bulgariei. Putem să facem acest lucru şi în România şi în alte state. Asta depinde de tactica şi de strategia concretă”, a adăugat şeicul.

Comments

comments