Sanatate

Amesteca miere cu aspirina si pune pe fata timp de 10 minute. Ceva miraculos se va intampla

Dacă ai probleme cu tenul, vă vom oferi un remediu pe care îl puteți prepapa acasa și care va avea un efect incredibil asupra pielii dumneavoastră.

Însă dacă nu aveți încredere în masca pe care vi-o recomandăm, puteți să o testați mai întâi pe o bucățică de piele de la baza brațului. Dacă nu apare niciun efect secundar de-a lungul zilei, o puteți aplica și pe față.

CITESTE SI >>>

Arunca o aspirina in masina de spalat! Efectul este MIRACULOS

Scapa pentru totdeauna de acel par teribil de pe fata cu un amestec natural facut in casa

Scapa de petele de pe fata in doar 15 minute cu acest ingredient minune

Ingredientele necesare

– 1-2 tabelete de aspirină
– apă
– 1 lingură de miere

Cum preparăm masca?

Mai întâi zdrobim aspirina și punem pudra rezultată într-un bol. Adăugăm apoi un pic de apă și amestecăm și în final punem o lingură de miere și amestecăm din nou toate ingredientele.

Înainte de a aplica masca, va trebui să curățăm bine fața. Aplicăm apoi amestecul și îl lăsăm timp de 10 minute, după care clătim. La început, folosiți tratamentul timp de 2-3 ori pe săptămână, apoi doar o dată pe săptămână.

Rezultatele vor fi vizibile după 10 zile: pielea dumneavoastră va fi mai luminoasă și mai netedă, Porii se vor curăța și inflamațiile vor dispărea ca prin minune.

Pentru a ajunge la rezultatele dorite, va trebui să folosiți masca în mod constant și să fiți perseverenți. Distribuiți articolul, daca vi s-a părut interesant!

Sursa: HealthyBioFood.com

Comments

comments