WOW

ANUNT ALARMANT DE LA NASA! Potopul lui Noe, din nou. Multi oameni vor pieri, orase mari inundate, foamete si dezastre

Anunt alarmant din partea agentiei spatiale NASA. Agentia americana sustine ca ceea ce parea doar o legenda risca sa devina realitate in scurt timp

Expertii NASA au facut o serie de analize si au ajuns la o concluzie alarmanta! Un nou pototp a lui Noe ar putea avea loc peste 60 de ani. Potopul va fi la nivel global si va avea amploarea celui pomenit in Biblie si cunoscut drept potopul lui Noe.

CITESTE SI >>>

Profetiile CUTREMURATOARE ale Babei Vanga pentru 2016: Europa va fi invadata de musulmani…

Predictia HALUCINANTA a lui Nostradamus despre cel de-al III-lea Razboi Mondial: „Va incepe cand Camila va bea apa din Dunare”

O posibila catastrofa naturala la nivel global: Ce s-ar intampla daca pamantul nu s-ar mai roti?

Potopul lui Noe va devasta Planeta

Oamenii de stiinta au analizat rapiditatea cu care incalzirea globala degradeaza mediul inconjurator si au ajuns la concluzia ca in aproximativ 6 decenii ghetarii se vor topi ducand la un cataclism global.

Topirea ghetarilor ar urma sa duca la cresterea nivelului oceanelor si la inundarea unor orase mari, precum Londra, Tokio si Amsterdam.

In urma transformarilor radicale ale planetei, foarte multi oameni vor muri, in timp ce cei care vor ramane in viata vor experimenta schimbari climatice drastice, fiind afectati de dezastre naturale si foamete, scrie RomaniaTV.net

Estimarile expertilor sunt sumbre, acestia considerand ca in 1.000 de ani nu va mai exista niciun fel de intindere de uscat pe Terra.

Comments

comments